Neler Yeni

Eşcinsellik hastalık mıdır?

Suwariba

80+ Silver
Kendi din tarzı şeylerdeki görüşümü bulmaya çalışıyorum çok zor ya :D Müslüman olmak daha kolay :D İlgi alanı bulmaya çalışıyorum içinden çıkamayacağım galiba.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,391
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Mesela bana neden bundan 5 sene öncesine kadar bu kadar bahsi ve üyesi olan bi konu değilken son zamanlarda herkesin eşcinsel olduğunu ortaya koymaya başladığını söyle
Baskı, toplum yargısı. Aile içi şiddet ve kadın cinayetleri neden 5 yıl önce gündemimiz değildi de şimdi üstünde çok duruluyor? Toplum baskısı ve ezilenlerin sesini duyurmasından ötürü

Suwariba

80+ Silver
1660771625254.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

tıklayan herkes yorum yazmış mükemmel konu

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Baskı, toplum yargısı. Aile içi şiddet ve kadın cinayetleri neden 5 yıl önce gündemimiz değildi de şimdi üstünde çok duruluyor? Toplum baskısı ve ezilenlerin sesini duyurmasından ötürü
eşcinselliği sürekli göz önüne sokmasalardı bu kadar nefret edeni olurmuydu. adamların izlediği filmde sözde farkındalık için öpüşen iki erkeği veya izledikleri sporda gene bu farkındalık için heryerde bulunan bayrakları veya eşcinseliz diye kendilerine özel hak talep etmeleri desteklemedikleri için insanların dinine ailesine hakaret etmeselerdi niye böyle nefret beslerdi bu insanlar onuda sormak lazım kaldıki nüfusunun %90 küsürü müslüman olan bir ülkede eşcinselliğin desteklenmesini beklemek komik ya

Alıntıyı görüntüle

tıklayan herkes yorum yazmış mükemmel konu
değişir şimdi

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Ben bu eşcinselliği iki sebebe bağlıyorum
1-hormon bozukluğu
2-tercih meselesi
Bana göre yani hiçbir erkek bağırsaktan havucu yemek istemez ama tercih edenler varmış, kadın kısmında da erkeklerden nefret eden kadınlar lezbiyen oluyormuş, yada iki cinsiyette de psikolojik rahatsızlıklar yada travmalar etkili oluyormus.
Birde bu dönem popüler oldu herkes üzerine atlıyor

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ne açıdan baktığına göre değişir dostum. 1973 yılına kadar APA tarafından "cinsel davranış bozukluğu" olarak tanınıyordu. Birtakım lobicilik faaliyeti sonucu psikolojik hastalık ve dolayısıyla bilimsel olarak "tedavi edilebilir" olmaktan çıkarıldı. Artık öyle adlandırılmıyor. Temeli daha çok siyasete dayanıyor. Konu hakkında ufak bir flood atayım:

Bana göre eş cinsellik bir tercihtir, yönelimdir. Hastalık değildir. Doğuştan gelen bir şey olmadığı da malum. Bilim dünyasında herhangi bir ittifak yok. Aksini iddia eden daha fazla makale var. Herhangi bir hormonel bozukluk yüzünden de olmuyor, eş cinsel geni diye bir şey yok. Fiziksel tedavisi de yok. Düzelteyim derken yalnızca yeni Alan Turingler oluşturursunuz.

Ben eş cinselliği desteklemiyorum. İhtiram da göstermiyorum. Uzak dursun benden. Kendi içlerinde yaşasınlar. Hastalık değil, farklı bir yönelim ve yoldur gözümde. Hastalık dediğiniz anda özür devreye girer, mesuliyet sınırlanır.

The Batman

80+ Silver
Aynı konuları tekrar tekrar açmayın eşcinsellige yaklaşımım İslam nasıl gerektiriyorsa öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,268
Üyeler
164,639
Son üye
MercoBey
Top Bottom