Ram de takicam DDR3 ekstradan SSD de takmak istiyorum. SSD alırken laptop ssdsi vs anakart soket uyumu gibi durumları var miSSD taksan bile FPS artmaz. Sadece HDD sıkıntılı ise droplar gidebilir. RAM eklemeyi dene faydası olabilir. 4 ise 8 yap
HDD yi söküp onun yerine takmanız lazım. SATA 2.5 olarak geçiyor alacağınız SSDRam de takicam DDR3 ekstradan SSD de takmak istiyorum. SSD alırken laptop ssdsi vs anakart soket uyumu gibi durumları var mi
https://m.n11.com/urun/kingston-kvr...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genelHDD yi söküp onun yerine takmanız lazım. SATA 2.5 olarak geçiyor alacağınız SSD
SSD takarsan laptopun hızlanır ve hızlı açılır ama oyunlarda FPS artmaz.Eski laptop yavaşladı, yavaş açılıyor oyunlar yavaş aciliyor Metin2 benzeri oyunlar oynuyorum. SSD alıp taksam hallolur mu ve ssdinin uyumlu olması vs. Gibi konular var mı aydınlatırsanız sevinirim.
SSD+ram takicam attığım ürünler nasıl olur bakabilir misinizSSD takarsan laptopun hızlanır ve hızlı açılır ama oyunlarda FPS artmaz.