Konu hortlamış neyse düşüncelerimi yazayım. Eskiler eskiden güzeldi arkadaşlar. "Eski oyunların tadı başka yeni oyunlarda eskilerin tadını alamıyorsun bee" diyen boomerlardan olmaya gerek yok. Yeni olup da üstün kalitede olan birçok oyun var. Tek tek saydırmayın siz biliyorsunuz hangileri olduğunu. Eski oyunlar kötüdür demiyorum kesinlikle. "Dönemine" göre muazzam kalitede işler başardılar. Örneğin Half Life, Max Payne, GTA VC vb. bunlar döneminin RDR2 kalitesi oyunlarıydı. Hatta GTA VC'yi geçtim GTA 3 bile çıktığında RDR2'den Witcher'dan çok daha büyük ses getirmişti. Şimdi sahici konuşalım kaçımız bu oyunları tekrar açıp oynayabilir ? Kaçımız baştan sona hiç sıkılmadan oynar ? Kaç kişi şu an GTA VC de yarım saat araç sürmeye katlanabilir ? Cevap hiçbirimiz. Çünkü bunların üzerine mekanikleri çok daha iyi, grafikleri çok daha iyi, sunumu, sinematikleri çok daha iyi oyunlar oynadık. Şimdi tekrar dönüp baktığımızda o kadar kütük gelecek ki bu ne la diyeceğiz. Eskiler bırakın eskide kalsın onlar o dönemin başyapıtlarıydı tekrar oynayıp eski güzel anılarınızı sırf nostalji fetişi yapacağım diye "bu ne la bunu mu sevmişim ben" seviyesine düşürmeyin.