Neler Yeni

eski oyunlar diye bana daha çok zevk veriyor Sizce Hangisi Yeni mi ? eski mi ?

Sizce Hangi Oyunlar

• Oy kullanan toplam üye
    41

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yeni çıkan oyunları deneyimleme fırsatım olmadı ama size şu konunun linkini atmak istiyorum.

charming

80+
Karasız gibiyim.Çünkü yeni oyunlara baktığımda güzel bir şey bulabiliyorum.Bazı eski oyunların yeni çevrimleri de güzel olabiliyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Konu hortlamış neyse düşüncelerimi yazayım. Eskiler eskiden güzeldi arkadaşlar. "Eski oyunların tadı başka yeni oyunlarda eskilerin tadını alamıyorsun bee" diyen boomerlardan olmaya gerek yok. Yeni olup da üstün kalitede olan birçok oyun var. Tek tek saydırmayın siz biliyorsunuz hangileri olduğunu. Eski oyunlar kötüdür demiyorum kesinlikle. "Dönemine" göre muazzam kalitede işler başardılar. Örneğin Half Life, Max Payne, GTA VC vb. bunlar döneminin RDR2 kalitesi oyunlarıydı. Hatta GTA VC'yi geçtim GTA 3 bile çıktığında RDR2'den Witcher'dan çok daha büyük ses getirmişti. Şimdi sahici konuşalım kaçımız bu oyunları tekrar açıp oynayabilir ? Kaçımız baştan sona hiç sıkılmadan oynar ? Kaç kişi şu an GTA VC de yarım saat araç sürmeye katlanabilir ? Cevap hiçbirimiz. Çünkü bunların üzerine mekanikleri çok daha iyi, grafikleri çok daha iyi, sunumu, sinematikleri çok daha iyi oyunlar oynadık. Şimdi tekrar dönüp baktığımızda o kadar kütük gelecek ki bu ne la diyeceğiz. Eskiler bırakın eskide kalsın onlar o dönemin başyapıtlarıydı tekrar oynayıp eski güzel anılarınızı sırf nostalji fetişi yapacağım diye "bu ne la bunu mu sevmişim ben" seviyesine düşürmeyin.

Son düzenleme:

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konu hortlamış neyse düşüncelerimi yazayım. Eskiler eskiden güzeldi arkadaşlar. "Eski oyunların tadı başka yeni oyunlarda eskilerin tadını alamıyorsun bee" diyen boomerlardan olmaya gerek yok. Yeni olup da üstün kalitede olan birçok oyun var. Tek tek saydırmayın siz biliyorsunuz hangileri olduğunu. Eski oyunlar kötüdür demiyorum kesinlikle. "Dönemine" göre muazzam kalitede işler başardılar. Örneğin Half Life, Max Payne, GTA VC vb. bunlar döneminin RDR2 kalitesi oyunlarıydı. Hatta GTA VC'yi geçtim GTA 3 bile çıktığında RDR2'den Witcher'dan çok daha büyük ses getirmişti. Şimdi sahici konuşalım kaçımız bu oyunları tekrar açıp oynayabilir ? Kaçımız baştan sona hiç sıkılmadan oynar ? Kaç kişi şu an GTA VC de yarım saat araç sürmeye katlanabilir ? Cevap hiçbirimiz. Çünkü bunların üzerine mekanikleri çok daha iyi, grafikleri çok daha iyi, sunumu, sinematikleri çok daha iyi oyunlar oynadık. Şimdi tekrar dönüp baktığımızda o kadar kütük gelecek ki bu ne la diyeceğiz. Eskiler bırakın eskide kalsın onlar o dönemin başyapıtlarıydı tekrar oynayıp eski güzel anılarınızı sırf nostalji fetişi yapacağım diye "bu ne la bunu mu sevmişim ben" seviyesine düşürmeyin.
Haklısınız, enim eskiden iyi yenileri çöp gibi dediğim tek oyun Most Wanted ve oda hala bilgisayarımda.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
grafik olarak yeni oyunlar oynayış tarzı olarak eski oyunlar

Bana göre eski oyunlar değil de, arkadaşlarla eğlenceli vakit geçirebileceğim oyunlar hoşuma gidiyor.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,851
İsim
Akın Taşkan
güzel olan eski oyun da var kötü olan eski oyun da, güzel olan yeni oıyun da var kötü olan da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi sahici konuşalım kaçımız bu oyunları tekrar açıp oynayabilir ? Kaçımız baştan sona hiç sıkılmadan oynar ? Kaç kişi şu an GTA VC de yarım saat araç sürmeye katlanabilir ?
Bruh. Gta 3'ün araba mekaniği yeni oyunlardan bile güzel. Ama mesela silah kullanma olayı kusasım geliyor rezalet. Half life Doom'dan sonra oynayabileceğin en iyi arcade fps oyunu. Bu örnekler uzar gider hâlâ daha oynana ve oynanmaya devam edecek çok fazla eski oyun var.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Ne zaman oyunlardan sıkılsam hemen RDR2 açıp oynarım ve kendi kendime derim ki, "şu güzelliğe bak şu oyuna bak ne cüretle sıkılırsın bundan, düşün bir de bunun 3. oyunu gelecek ilerde" sonra hiç görmemiş gibi oyun oynamaya devam ederim.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bana kalırsa şuanki oyunlarla kıyasladığımızda eski olan oyunların tek iyi olabilecek yani hikayesi o da bazı istisna oyunlar. Eskiler eskiden güzeldi diye laf var bence biz eskiden aklımızda güzel kaldı ve o zamanlara dönemiyoruz diye güzel geliyor. Mesela örnek olarak ben max payne 1 i şuan sevmiyorum ama eskiden çok sevdiğim bir oyundu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,918
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn
Top Bottom