UnlegitPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 767
Eski 8 yıllık pc var şuan 4gb ramı var bunu 8e çıkartırsam çok fazla fark olur mu ve yeni pc alırsam bu rami ona takabilir miyim?
Hocam laptop kullanıyorum ve hiç bilmiyorum marka ve modeliAnakart ve ram özelliklerini yazar mısın? (Marka model)
Eski bazı laptoplarda ram takviyesi yapilamayabiliyor. Konuya hakim değilim(laptop)Hocam laptop kullanıyorum ve hiç bilmiyorum marka ve modeli
toshiba satellite c660Eski bazı laptoplarda ram takviyesi yapilamayabiliyor. Konuya hakim değilim(laptop)
Bir unit yardımcı olabilmek adına laptop marka model?
[/URL]toshiba satellite c660
Oyun açısından çok etki ediyor mu?Geçtiğimiz aylarda 4GB RAM'li laptopuma 4GB RAM takviyesi yaptım, epey fark etti. Chrome'da çok fazla sekme açan biri olduğum için 4GB'ken sekmeleri sürekli yeniden yüklüyordu, artık öyle bir sorun kalmadı. Arka planda birkaç uygulama çalışsa bile sekmeler arasında hızlıca geçebiliyorum.
Bu arada laptop'un RAM'lerini masaüstü PC aldığınızda takamazsınız diye biliyorum. Boyutları farklı. Bir de laptopunuz 8 yıllıkmış, muhtemelen DDR3 bellek kullanıyordur. Günümüzde sıfır sistem toplayacağınız zaman RAM'leri DDR4 olur zaten, uyumlu olmaz.