Neler Yeni

Eskiden çalınan Steam hesabını geri alma

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Arkadaşlar 2014-2015 yılında steam hesabım çalınmıştı, o zamanlar küçük olduğum için geri alabildiğimi bilmiyordum ama şimdi geri almaya çalışıyorum. Hesabın bana olduğuna dair bir sürü kanıt var fakat o hesapta kullandığım mail hesabını kapatmıştım ve elimde CD-key boacompra faturası vs. yok. O hesaptan ss'ler, hesabın çalınma anının ss leri vs. var bu şekilde geri alabilir miyim?

rech

80+ Bronze
Arkadaşlar 2014-2015 yılında steam hesabım çalınmıştı, o zamanlar küçük olduğum için geri alabildiğimi bilmiyordum ama şimdi geri almaya çalışıyorum. Hesabın bana olduğuna dair bir sürü kanıt var fakat o hesapta kullandığım mail hesabını kapatmıştım ve elimde CD-key boacompra faturası vs. yok. O hesaptan ss'ler, hesabın çalınma anının ss leri vs. var bu şekilde geri alabilir miyim?

Zor ihtimal ama deneyin. Önceden kullandığınız mail ve şifreyi yazın eğer hesapta oyun aldıysanız aldığınız kredi kartı bilgilerini verin.

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zor ihtimal ama deneyin. Önceden kullandığınız mail ve şifreyi yazın eğer hesapta oyun aldıysanız aldığınız kredi kartı bilgilerini verin.
Çalışıyorum şu an yardımcı oluruz vs. dediler ama bir kesinlik yok

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rech

80+ Bronze
Valla pek bir şey yoktu, Arma 3, Csgo, Max payne falan vardı, benim derdim dolandırıldığım için geri almak yoksa şu an yeni steam hesabımı kullanıyorum zaten

Herhangi bir oyun satın aldınız değil mi? Oyunu aldığınız kart bilgilerini atarak alabilirsiniz.

Hanaz

80+ Gold
O hesap şimdiye unutulmuş olabilir alırsanız cs den ban yemiş ihtimali büyük

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Arkadaşlar hesabı geri alabildim, CS'den ban vs. yememiş hatta CS:GO envanterimde o zamanlardan kalan anka kasaları vs. şuan 300 TL civarına geliyor. Teşekkürler hepinize, fakat şöyle bir sıkıntım var, hesaba mobil steam guard eklemeye çalıştığımda telden yapmama rağmen mobil uygulama indirmemi istiyor, nasıl çözebilirim bu durumu?

+ birde oyunlarımın CD-key lerini nasıl görebilirim? PC'ye yedekleyeceğim de

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Emre Yılmaz
Ürün anahtarı hocam, vardı ya eskiden AAAA-BBBB-CCCC-DDDD tarzında kodlar onlar
Ürünü kodla alıyorsan giriyorsun gidiyor zaten o bidaha kullanamıyorsun. Onun harici steamde kullanılan böyle bir kod bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,408
Üyeler
170,541
Son üye
cilginkassar31
Top Bottom