yanıcı madde olan kimyasal ile proje yapmak? bunu bir öğretmen proje vermiş olamaz?Bir kimya projem için cözücü olarak kullanacağım nereden alabilirim 250ml lazım
Etil almak çok zor şimdi bildiğim kadarıyla. Kimya hocana veya eczacıya bir danış derim. Boyacılara da sorabilirsin. İzopropil alkol alabiliyosun netten ama etil alamıyosun eskiden migrosta satılıyodu hey yavrum hey.proje ödevi değil kendim bir karışım hazırılıyorum şimdiden söyleyeyim hayır içmek için değil
kafa yemelik 100ml bile işimi görürEtil almak çok zor şimdi bildiğim kadarıyla. Kimya hocana veya eczacıya bir danış derim. Boyacılara da sorabilirsin. İzopropil alkol alabiliyosun netten ama etil alamıyosun eskiden migrosta satılıyodu hey yavrum hey.
Valla hocam imkansıza yakın saf etil alkol satılmıyor. Aynı dertten bende müzdaribim parfüm vs işlerle uğraşıyorum bazen de çözücü olarak kullanıyodum da bulması çok zor şuan. 3 4 ay önce yasa çıktı ondan sonra çok zorlaştı. Çevrene bi sor kimya hocan bilir nerden temin edebileceğini.kafa yemelik 100ml bile işimi görür
150ml almak istesem bulabilirmiyimValla hocam imkansıza yakın saf etil alkol satılmıyor. Aynı dertten bende müzdaribim parfüm vs işlerle uğraşıyorum bazen de çözücü olarak kullanıyodum da bulması çok zor şuan. 3 4 ay önce yasa çıktı ondan sonra çok zorlaştı. Çevrene bi sor kimya hocan bilir nerden temin edebileceğini.
İnternetten saf halde 2ml alamazsın hocam150ml almak istesem bulabilirmiyim
Dışardan alırsın ama eczaneden vs.İnternetten saf halde 2ml alamazsın hocametil katkılı ürünler var onda etili ayrıştırırım dersen onlardan alabilirsin
![]()
Üretebilirsiniz veya başka bir çözücü kullanabilirsiniz.Bir kimya projem için cözücü olarak kullanacağım nereden alabilirim 250ml lazım