TahinPekmez
80+ Silver
Mining çoktan bitti diye düşünüyorum, kartlar eski fiyatlarına düştü. Ekran kartları hala size pahalı geliyorsa sebebi artık mining değil dolar kurudurBu sene çıksın da. Kart alacaklar az beklese iyi olur.
Çok doğruMining çoktan bitti diye düşünüyorum, kartlar eski fiyatlarına düştü. Ekran kartları hala size pahalı geliyorsa sebebi artık mining değil dolar kurudur
Harbi cok dogruMining çoktan bitti diye düşünüyorum, kartlar eski fiyatlarına düştü. Ekran kartları hala size pahalı geliyorsa sebebi artık mining değil dolar kurudur
Reis bide ekran kartıyla eth coinden baska coinler kazılıyormuMining çoktan bitti diye düşünüyorum, kartlar eski fiyatlarına düştü. Ekran kartları hala size pahalı geliyorsa sebebi artık mining değil dolar kurudur
etc rvn cce(CuckooCycle) log sero gibi coinler de varReis bide ekran kartıyla eth coinden baska coinler kazılıyormu
Kazılıyor. Birsürü coin var o sorun değil ama yıllardır gelir olarak ETH ye pek yaklaşabilen bir coin olmadı. ETH gelirleri düşerken genelde hepsi düşüyor yine ETH en çok kazandıran oluyorReis bide ekran kartıyla eth coinden baska coinler kazılıyormu
ETC ve RVN dışında olmadı evetKazılıyor. Birsürü coin var o sorun değil ama yıllardır gelir olarak ETH ye pek yaklaşabilen bir coin olmadı. ETH gelirleri düşerken hepsi düşüyor yine ETH en çok kazandıran oluyor
Yine elinde tutan kısım çok. Tamamen bitti mi daha da düşecektir demek istiyorum. Halen para bağlayan bir ümitle yükselecek kazmaya devam diyordu. Seçimin yaklaşması ve turizm artması sebebiylede dolar az da olsa düşer diyorum ve ekra karti alacaklar 1 ay daha beklesin diyorum.Mining çoktan bitti diye düşünüyorum, kartlar eski fiyatlarına düştü. Ekran kartları hala size pahalı geliyorsa sebebi artık mining değil dolar kurudur
Arada anlık gelir olarak geçiyorlar bu ikisi hariç coinler de gördüm ama genelde daha fazla kazanç sağlama durumu 1 gün bile sürmüyor. Bazen birkaç günü buluyor o da bazen.ETC ve RVN dışında olmadı evet
2 aydır GTX 1070 için ETC>ETH ve muhtemelen böyle de kalacak. 1070 ETH' de eskisi gibi çalışmıyor 6-7mh düştü. ETC de 35 MH falan görürken eth 28mh ve 40W tüketim yükseliyorArada anlık gelir olarak geçiyorlar bu ikisi hariç coinler de gördüm ama genelde daha fazla kazanç sağlama durumu 1 gün bile sürmüyor. Bazen birkaç günü buluyor o da bazen.