Öbür türlü de karta çok zarar verir ama. O sıcaklıklar bayağı fazla. Tamam şu 69 Derece olan haline geri getir. Yapacak bir şey yok.çok az kazıyor 11 de kazıyordu 8 e kadar geriledi
Öbür türlü de karta çok zarar verir ama. O sıcaklıklar bayağı fazla. Tamam şu 69 Derece olan haline geri getir. Yapacak bir şey yok.çok az kazıyor 11 de kazıyordu 8 e kadar geriledi
66 ile kazayım 10 raven olsun hesabıma yatsın arkadaş ile devam ederim kartı bi gaarntiye yollayayım zaten coil whine sorunu falanda var termal macun falan yeniler yaad kartın yenisini gönderirler tekrar denerimÖbür türlü de karta çok zarar verir ama. O sıcaklıklar bayağı fazla. Tamam şu 69 Derece olan haline geri getir. Yapacak bir şey yok.
En az 6gb VRAM olmalıAlıntıyı görüntüle
failed diyo bilen biri yardım edebilir mi ?
önceden 0.500 mh kazıyodu bu durumda normal deil 25 mh diyo test siteleri
ekran kartı nedir ?Merhaba RVN diye bir şeyden haberim yoktu az önceden itibaren kazmaya başladım sdjsdjsdsjdj Alıntıyı görüntüle
sapphire rx 570 4gb bu değer iyimir öldürür mü güldürür mü bizi ? anlık durum bu arada ....ekran kartı nedir ?
iyi , ben 15 mh alıyodum hevesim kursağımda kaldı :Fsapphire rx 570 4gb bu değer iyimir öldürür mü güldürür mü bizi ? anlık durum bu arada ....Alıntıyı görüntüle
iyi , ben 15 mh alıyodum hevesim kursağımda kaldı :F
VRAM yetersiz çünkü.Alıntıyı görüntüle
failed diyo bilen biri yardım edebilir mi ?
önceden 0.500 mh kazıyodu bu durumda normal deil 25 mh diyo test siteleri
Afterburner gibi çöpleri kullanmak yerine radeon ayarı kullanıp Voltaj ile UV yapabilirsin.66 ile kazayım 10 raven olsun hesabıma yatsın arkadaş ile devam ederim kartı bi gaarntiye yollayayım zaten coil whine sorunu falanda var termal macun falan yeniler yaad kartın yenisini gönderirler tekrar denerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kartın otomatik fan hızı kafayı yedi 45 den birden 60-70 e çıkardı ama sıcaklığı hala 66 derece ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleoto kapalı
Alıntıyı görüntülekazım değerleri