Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Aynen sen oyun oyna diye milyonlarca insan batsın. Bravo dostum...İnşallah dibe vururda piyasa düzelir.
Aynen sen oyun oyna diye milyonlarca insan batsın. Bravo dostum...İnşallah dibe vururda piyasa düzelir.
Bıdıbıdı yapma kral kalıbın adamı ol işini yap adam yanlış yazmış olabilir bilgi veriyor mınıng yapan birisi olarak bakmadım bir kaç gündür eth düştünü görmem iyi olduDaha ethereum yazmasını bilmeyen insanlar ethereum ile ilgili konu açıyor, mesaj yazıyor yorum yapıyor. Aynen aynen düştü bak geldi mi? Siz 10 yükselince susup 1 düşünce ortalığı karıştıranlardandınız değil mi?
bir ara bitcoin gold varmı ya ethereum gold un kaderide onun gibi olur kesinOndan sonra Ethereum gold :d
Ethereum Gold (ETG) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap
Ethereum Gold bugünkü fiyatı ₺0 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺0 TRY.ETG / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz.coinmarketcap.com
Oyun oynamak ne zaman suç oldu?Aynen sen oyun oyna diye milyonlarca insan batsın. Bravo dostum...
1 ay önce düşücek demiştik şuan 2 katına çıktı ?Alıntıyı görüntüle
Eth düşmeye başladı bilgilendirmek için konu açmak istedim.
1600 dolarken girdim mininge sıkıntı yok.Alıntıyı görüntüle
Eth düşmeye başladı bilgilendirmek için konu açmak istedim.
Suç olmak değil borsa batsın diyorsun fakat orada milyonlarca dolar var.Oyun oynamak ne zaman suç oldu?