Ethereum 4000$'e Ulaştı

Büyük yükseliyor çok büyük çakılacak bence. 2018'i hatırlayın. Ama şunu da söyleyeyim grafik okumayı bilmiyorum, grafiklerden yararlanın.
Aşırı büyük bir akış yaşanmıyor şu an aşırı büyük bir ayı sezonu bekliyorum 2017den daha beter inş amerika ekonomik krizine dönüp herkes evini vs kaybetmez ne diyelim
Yatırım tavsiyesi değildir

Aşırı büyük bir akış yaşanmıyor şu an aşırı büyük bir ayı sezonu bekliyorum 2017den daha beter inş amerika ekonomik krizine dönüp herkes evini vs kaybetmez ne diyelim
Çok sıkıntılı bir durum, sence durum nasıl olur?

Daha dün 3500du noldu yav. Biz para yatirsak dibi bulur :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7 k para var yatırıp para hiç olur diye korkuyorum
Alacaksan kademeli alış yap en az 2 gün ara ile öneririm en fazla paranın hepsinin 3te 1i ile al asırı emin değilsen

Çok sıkıntılı bir durum, sence durum nasıl olur?
Bence 2022 sonuna kadar ethereum 700-800 doları görür 6k dolardan filan

Daha dün 3500du noldu yav. Biz para yatirsak dibi bulur :(

7 k para var yatırıp para hiç olur diye korkuyorum
aga yakın zamanda düşmez eth kazılmaya devam edilebildiği sürece ekran kartlarında bir düşüş olmaz grafikleri biraz incele araştır et sonra bir kısmını yatır bence eth yükselmeye devam edicek gibi ama bana güvenip bi bok yapma knk :D

piyasa bunu bilmiyor mu kardeşim :) zaten piyasanın onu hesaplayıp dahil ettiği fiyat bu. Sen şunu demeliydin acaba her gün eth eklenmese ne olurdu fiyatı ? Zaten toplam sayısı da belli
Aslında 2.0 gecilmeden önce yatırım kesinlikle yapılmalı.

Geri