- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,039
1 ay sonra kart yakalayamazsam altına yatırırim.Ama uzun vadede TL o kadar değersiz ki![]()
3.5/4 arası.beyler kaça koyayım sizce kartı
1 ay sonra kart yakalayamazsam altına yatırırim.Ama uzun vadede TL o kadar değersiz ki![]()
3.5/4 arası.beyler kaça koyayım sizce kartı
Aşırı büyük bir akış yaşanmıyor şu an aşırı büyük bir ayı sezonu bekliyorum 2017den daha beter inş amerika ekonomik krizine dönüp herkes evini vs kaybetmez ne diyelimBüyük yükseliyor çok büyük çakılacak bence. 2018'i hatırlayın. Ama şunu da söyleyeyim grafik okumayı bilmiyorum, grafiklerden yararlanın.
Çok sıkıntılı bir durum, sence durum nasıl olur?Aşırı büyük bir akış yaşanmıyor şu an aşırı büyük bir ayı sezonu bekliyorum 2017den daha beter inş amerika ekonomik krizine dönüp herkes evini vs kaybetmez ne diyelim
Yatırım tavsiyesi değildir
Alacaksan kademeli alış yap en az 2 gün ara ile öneririm en fazla paranın hepsinin 3te 1i ile al asırı emin değilsenDaha dün 3500du noldu yav. Biz para yatirsak dibi bulur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7 k para var yatırıp para hiç olur diye korkuyorum
Bence 2022 sonuna kadar ethereum 700-800 doları görür 6k dolardan filanÇok sıkıntılı bir durum, sence durum nasıl olur?
aga yakın zamanda düşmez eth kazılmaya devam edilebildiği sürece ekran kartlarında bir düşüş olmaz grafikleri biraz incele araştır et sonra bir kısmını yatır bence eth yükselmeye devam edicek gibi ama bana güvenip bi bok yapma knkDaha dün 3500du noldu yav. Biz para yatirsak dibi bulur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7 k para var yatırıp para hiç olur diye korkuyorum
Tamam knkaga yakın zamanda düşmez eth kazılmaya devam edilebildiği sürece ekran kartlarında bir düşüş olmaz grafikleri biraz incele araştır et sonra bir kısmını yatır bence eth yükselmeye devam edicek gibi ama bana güvenip bi bok yapma knk![]()
Cakilsin, dipten toplarım.Büyük yükseliyor çok büyük çakılacak bence. 2018'i hatırlayın. Ama şunu da söyleyeyim grafik okumayı bilmiyorum, grafiklerden yararlanın.
piyasa bunu bilmiyor mu kardeşimSürekli eth kazilip piyasaya sürülürken nasıl hergun yükseliyor.![]()
Aslında 2.0 gecilmeden önce yatırım kesinlikle yapılmalı.piyasa bunu bilmiyor mu kardeşimzaten piyasanın onu hesaplayıp dahil ettiği fiyat bu. Sen şunu demeliydin acaba her gün eth eklenmese ne olurdu fiyatı ? Zaten toplam sayısı da belli
altın en iyisi bundan kaç sene önce ben daha 5e geçmemişken sünnet düğününden gelen altınlar şuan misliyle değerlendi bu yatırım tavsiyesidir1 ay sonra kart yakalayamazsam altına yatırırim.
3.5/4 arası.
O ney gardaş yarısını bana veraltın en iyisi bundan kaç sene önce ben daha 5e geçmemişken sünnet düğününden gelen altınlar şuan misliyle değerlendi bu yatırım tavsiyesidir![]()