mizajjDüşünmüyorum
Dolar düşsün ethereum değil her şey dolarlaEth aldı bașını gidiyor grafiği așağıya bıraktım. Siz ne düșünüyorsunuz?
düşüşü sert olucak . Yanlış anlamayın yakında düşer demiyorum.Eth aldı bașını gidiyor grafiği așağıya bıraktım. Siz ne düșünüyorsunuz?
Ekran kartı'nın kaderi Eth ama.Dolar düşsün ethereum değil her şey dolarla
Ya tabi ethereum a da bağlı ama dolar düşerse kartlar olsun yiyecekler olsun refah olsun hepsi düzelir şuan bildiğin hayatta kalma mücadelesi veriyoruzdüşüşü sert olucak . Yanlış anlamayın yakında düşer demiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı'nın kaderi Eth ama.
İşte bu daha kötü. bizim hayatımızın kolaylığı neden dolara endeksli olsun ki?Ya tabi ethereum a da bağlı ama dolar düşerse kartlar olsun yiyecekler olsun refah olsun hepsi düzelir şuan bildiğin hayatta kalma mücadelesi veriyoruz
Pc 3 saat kapalı olup kaybettiğim ethlere üzülüyorumEth aldı bașını gidiyor grafiği așağıya bıraktım. Siz ne düșünüyorsunuz?
iyi ki pc toplamışımEth aldı bașını gidiyor grafiği așağıya bıraktım. Siz ne düșünüyorsunuz?
dolar düşerse faizi arttırırlar faizi düşürürlerse dolar artmış olurYa tabi ethereum a da bağlı ama dolar düşerse kartlar olsun yiyecekler olsun refah olsun hepsi düzelir şuan bildiğin hayatta kalma mücadelesi veriyoruz
sus la sus bendede o dert var.Pc 3 saat kapalı olup kaybettiğim ethlere üzülüyorum