Bulursan bana da söyleAmerikada böbreğimi nerde satabilirim o parayla etheruem yatırcam
sistem toplayacağım zaman eth olur gibiEthereum bugün anlık olarak 2000 Doları gördü sonra ufak bi düştü ve şimdi tekrar 2000 olma yolunda gidiyor.
Tamda sistem alıyordum sonraki gün baktım ekran kartı 5000 TL olmuş benim sistem bütçem o kadarsistem toplayacağım zaman eth olur gibi
bende aynı durumdayımTamda sistem alıyordum sonraki gün baktım ekran kartı 5000 TL olmuş benim sistem bütçem o kadar
aramızda toplayıp yapsaydık bölüşürdükKarttaki 25TL yi ETH 1600 ken yatıramadım sağol Binance [Minimum 100TL gerekiyor]
Kırdık çok şükür devamkeeeeEthereum bugün anlık olarak 2000 Doları gördü sonra ufak bi düştü ve şimdi tekrar 2000 olma yolunda gidiyor.
Daha kötüsü var mı be?Karttaki 25TL yi ETH 1600 ken yatıramadım sağol Binance [Minimum 100TL gerekiyor]
abi deseydin bana 75 de üstüne koyar yatırırdım sonrasında kardeş payı yapardıkKarttaki 25TL yi ETH 1600 ken yatıramadım sağol Binance [Minimum 100TL gerekiyor]