Emre Ortamevzi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 713
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çünkü doğru yatırım size anlık kâr getirmez sürekli kazandırır.Neden ethereum dolayısıyla kripto paralar yatırım değildir?
Çünkü doğru yatırım size anlık kâr getirmez sürekli kazandırır.Neden ethereum dolayısıyla kripto paralar yatırım değildir?
Çoğu yatırımın, düştüğü yükseldiği zamanlar vardır. Örneğin Dolar yatırımı yaptığını düşünürsek, 4 Kasım'da dolar alan birisi 8.40 dan almış olacaktı, şu ana kadar daha yüksek bir değere ulaşmadığı için satamayacaktı bugün dolar 7.31, pek katılmıyorum size. Ha ileride dolar 10 lira bile olabilir, o zaman doğru yatırım yapmış diyebiliriz fakat her para biriminin düşüşü ve yükselişi olduğu gibi kripto paranın da olması gayet doğaldır diye düşünüyorum ben.Çünkü doğru yatırım size anlık kâr getirmez sürekli kazandırır.
Her konu hakkında yazar, okur, araştırır bilgilenirim ama şu ekonomiye belirli bir sğre sonra kafam basmıyor, duruyor fonksiyonlarıÇoğu yatırımın, düştüğü yükseldiği zamanlar vardır. Örneğin Dolar yatırımı yaptığını düşünürsek, 4 Kasım'da dolar alan birisi 8.40 dan almış olacaktı, şu ana kadar daha yüksek bir değere ulaşmadığı için satamayacaktı bugün dolar 7.31, pek katılmıyorum size. Ha ileride dolar 10 lira bile olabilir, o zaman doğru yatırım yapmış diyebiliriz fakat her para biriminin düşüşü ve yükselişi olduğu gibi kripto paranın da olması gayet doğaldır diye düşünüyorum ben.
Aslında benimde çok fazla anladığım söylenemez ^^Her konu hakkında yazar, okur, araştırır bilgilenirim ama şu ekonomiye belirli bir sğre sonra kafam basmıyor, duruyor fonksiyonları![]()
Olay biraz daha durumları yorumlamada fakat kripto para durumlarını asla anlayamadım yeni yeni öğreniyorum onları bende. Genelde, istatistiksel olarak yatırımlarımı yapıyorum.Her konu hakkında yazar, okur, araştırır bilgilenirim ama şu ekonomiye belirli bir sğre sonra kafam basmıyor, duruyor fonksiyonları![]()
düşene kadar kazanmak amaçArkadaşlar etheryum düşecek hep böyle oluyor yükseliyor sonra bir anda yere çakılıyor 2018`de de aynısı olmuştu.Tahminim 6 aya kalmaz düşeceği yönünde