Ethereum düşecek demedi demeyin

eth bi düşsün miningcilerin zarar edeceği düzeylere piyasada ekran kartı bolluğu başlıcak :)

Profilimde analiz yapmıştım.

Çünkü doğru yatırım size anlık kâr getirmez sürekli kazandırır.
Çoğu yatırımın, düştüğü yükseldiği zamanlar vardır. Örneğin Dolar yatırımı yaptığını düşünürsek, 4 Kasım'da dolar alan birisi 8.40 dan almış olacaktı, şu ana kadar daha yüksek bir değere ulaşmadığı için satamayacaktı bugün dolar 7.31, pek katılmıyorum size. Ha ileride dolar 10 lira bile olabilir, o zaman doğru yatırım yapmış diyebiliriz fakat her para biriminin düşüşü ve yükselişi olduğu gibi kripto paranın da olması gayet doğaldır diye düşünüyorum ben.

Çoğu yatırımın, düştüğü yükseldiği zamanlar vardır. Örneğin Dolar yatırımı yaptığını düşünürsek, 4 Kasım'da dolar alan birisi 8.40 dan almış olacaktı, şu ana kadar daha yüksek bir değere ulaşmadığı için satamayacaktı bugün dolar 7.31, pek katılmıyorum size. Ha ileride dolar 10 lira bile olabilir, o zaman doğru yatırım yapmış diyebiliriz fakat her para biriminin düşüşü ve yükselişi olduğu gibi kripto paranın da olması gayet doğaldır diye düşünüyorum ben.
Her konu hakkında yazar, okur, araştırır bilgilenirim ama şu ekonomiye belirli bir sğre sonra kafam basmıyor, duruyor fonksiyonları 😅

Her konu hakkında yazar, okur, araştırır bilgilenirim ama şu ekonomiye belirli bir sğre sonra kafam basmıyor, duruyor fonksiyonları 😅
Aslında benimde çok fazla anladığım söylenemez ^^
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olay biraz daha durumları yorumlamada fakat kripto para durumlarını asla anlayamadım yeni yeni öğreniyorum onları bende. Genelde, istatistiksel olarak yatırımlarımı yapıyorum.

#YTD
( Yatırım Tavsiyesi değildir. )

boş konu

Abi eyvallah. Az kalsin zarar ediyordum. Tüm ether lerimk sattım. Ne yapayım şimdi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,132
Üyeler
189,396
Son üye
IAhmethanI
Geri