DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Bu kadarda atılmaz eth 2.0 bile en fazla 10k doları görür
Bu kadarda atılmaz eth 2.0 bile en fazla 10k doları görür
Uzmanlar diyor zaten eth guncellemesi temmuzda sistem değişiyor kazım yapılmayacak ikincisi Çin'de yasaklar geldi.
Ben de btcnin hakimiyetinin biteceğini etherumum yürüyeceğini düşünenlerdenimUzmanlar diyor zaten eth guncellemesi temmuzda sistem değişiyor kazım yapılmayacak ikincisi Çin'de yasaklar geldi.
Fed bankaları ve elon abimiz desteklemiyor balianalar çekildi
Bence bu sene ekran kartları baya düşecek ama kisa vadede çünkü 2022de ben eth 2.0 10k dolar geçeceğini
Btcnin 60k dolarda kalacağını düşünüyorum
benimde durum aynı dostumKoltuğumu ve Dualsense'ı bundan aldım aylık 570TL geliyorken şimdi 370TL zor geliyor ödeyemem dualsense'i iade edeceğim muhtemelen.
700 de 1000in altında700 seviyesine düşünce anca demişti Abdullah abi
Bitmez ama durgun kalır 2023 gibi çıkar 70k dolaraBen de btcnin hakimiyetinin biteceğini etherumum yürüyeceğini düşünenlerdenim
Ama baya düşecek 20k bandından düşerseBitmez ama durgun kalır 2023 gibi çıkar 70k dolara
Bitmez ama durgun kalır 2023 gibi çıkar 70k dolara
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama baya düşecek 20k bandından düşerse
KırılacakBitmez ama durgun kalır 2023 gibi çıkar 70k dolara
25 kdan bounce sonra yeni bir sezon diyorlar ama ben zaten btc 55k iken altcoin yatırımı yapıp %60 70 zarar ettiğim için kafam rahatBitmez ama durgun kalır 2023 gibi çıkar 70k dolara
Hahahahah altcoinler o kada yükselmez rvn coin bile bu sene sonu 8 doları geçemez25 kdan bounce sonra yeni bir sezon diyorlar ama ben zaten btc 55k iken altcoin yatırımı yapıp %60 70 zarar ettiğim için kafam rahat
Raven zaten batırdı beni. Dediğim gibi ben sağlam zarar ettiğim için artık köşeye çekildim piyasayı izliyorum sadece.Hahahahah altcoinler o kada yükselmez rvn coin bile bu sene sonu 8 doları geçemez
Bir de marjin işlemlerinde ufak ufak para işletip zararımı kapatmaya çalışıyorumRaven zaten batırdı beni. Dediğim gibi ben sağlam zarar ettiğim için artık köşeye çekildim piyasayı izliyorum sadece.
ölücü kısım ucuza alıp az mining yapılmış yada sıfır mining tertemiz kart diye millete pahalıdan satmaya çalışacak. Harbi miningcilerin satacağını düşünmüyorum.1000 dolar altina duştuğunde , madencilik yapan isnanlar kartlari ikinci elde satmaya başlarlarmi , satarlarsa yine aşiri fiyatlardanmi satarlar ?
Ne gülüyonuz la 1000 doların altına inmesi lazım değil mi bir de niye bu kadar çok reaksiyon aldı bu kadar süreden sonra?1000 Doların altına inmesi lazım ETH nin