Google aracılığı ile öğrenmek istedim ancak çok fazla anlayamadığım terim var. Zaten bu yüzden buradan yazmayı tercih ettim.Google.com
burası bi forum ama google a yazsak herşeyi forumun anlamı kalmaz
En basit hali ile ekran kartı kazmamız, ethereum ise madenimiz.Google aracılığı ile öğrenmek istedim ancak çok fazla anlayamadığım terim var. Zaten bu yüzden buradan yazmayı tercih ettim.
Öğrenmenin evreleri arasında araştırmak en başta gelir. Bir bakınılabilir en azından. Direkt ethereum ne diye sormak gibi basit bir soru bu.burası bi forum ama google a yazsak herşeyi forumun anlamı kalmaz
haklısınÖğrenmenin evreleri arasında araştırmak en başta gelir. Bir bakınılabilir en azından. Direkt ethereum ne diye sormak gibi basit bir soru bu.
Baştan söyleyeyim,bu konularda biraz bilgisizim. Ethereum ile ekran kartı arasındaki ilişkiyi mümkünse biri anlatabilir mi?
Google aracılığı ile öğrenmek istedim ancak çok fazla anlayamadığım terim var. Zaten bu yüzden buradan yazmayı tercih ettim.
Dur, senin icin Google`da ariyim
googledaariyim.com
Şu siteyi göndermeyin artık. Veri hırsızlığı yapan bir site.Dur, senin icin Google`da ariyim
googledaariyim.com