Benimde pek bilmediğim bir konu ilk defa elimdeki kart ile videoları izleyerek giriştimKazım ölçüsü MH/s olarak değilde KH/s olarak kalmış @baltazar bu konuyu daha iyi bilir.
Sistemde bir terslik var ekran kartı sıcaklığı düşük ve sistem kendini yormadığı çok belliAylık 3-4 dolar ediyor 7/24 çalıştırırsan haberin olsun. Bir de phoenix miner dene.
Benimde pek bilmediğim bir konu ilk defa elimdeki kart ile videoları izleyerek giriştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sitemde bir terslik var ekran kartı sıcaklığı düşük ve sistem kendini yormadığı çok belli
Hiveos kullanıyorum ekran kartı 980ti 6gbHangi minning programını kullanıyor sun. Phoenx değil bu sanırım. Birde ekran kartı kaç gb
@RevDeisDou
Hiveos kullanıyorum ekran kartı 980ti 6gb
Hiveos'un kendi programı yok muydu? Neden t-rex kullanıyorsun ki?Hiveos kullanıyorum ekran kartı 980ti 6gb
Neden yapmasın. Verim alamaz diye mi dedin?o kartla yapmayın
neden ki sadece denemelik yapıyorum kaç mh/s vereceyini öğrenmek için ne kadar kazandırcağını felano kartla yapmayın
hiveos u rufus ile flash a yazıp anakarttan bios a girip hiveos yüklü flash ı seçip kaydet yeniden başlat diyorum daha sonra hiveos başlatıyor kendini ve bu ekran geliyorHiveos'un kendi programı yok muydu? Neden t-rex kullanıyorsun ki?
kart 250w güç çekiyor sadece tek başına alacağın kar komik bir rakamken ekran kartından olursun mesela 5700xt bile 225w çekiyor sen hesap et artıkNeden yapmasın. Verim alamaz diye mi dedin?