Hangi ekran kartı olduğuna bağlı. 2 tane 1660S iyi para verir meseladonanım arşivindeki 12 ekran kartlı olan videodaki sistem ben 2 ekran kartı ile kar elde edebilir miyim?
almak şuan mantıklı mı
Kaçtan alacağın önemli. 2 side günlük 3.3 dolar getiriyor toplam.Gigabyte GTX 1660 Super OC 2 tane almayı düşünüyyorum
2 tane daha alırsan 6.6 yapar mantıken. Öyle bir yöntem diye bir şey yok. Ne kadar güç o kadar dolar10 dolar çıkaracak yöntem yokmu gerekirse 2 tane daha alırım ekran kartı
5 ekran kartı 7.5-8 dolar falan getirir günlük kaçtan alacağın önemli amorti süreside düşer ucuza alırsan zatenValla kral o zmn 5 ekran kartı alabilirim sistemi toplarım sonra kazım için yardımcı olur musun
Hocam az araştırma ile öğrenebilirsiniz her şeyi çok basit zatenSistemi topladiktan sonra başım başlatmayı bilmiyorum o konuda bana yardımcı olabilir misin
Açıkçası ona bir tavsiye veremem. Kurlar sürekli değişebiliyor kendi kararınızı vermeniz lazım. YtdSistemi satın almaya değer mi onu bilmiyorum aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum