Ethereum madenciliği

Reaksiyon skoru
0
Kendi kullandığım bilgisayardan madencilik yapmayı düşünüyorum ekran kartım 5600 xt modeli ama merak ettiğim bir konu var bilgisayar madencilik yaparken aynı zamanda oyun vesaire oynayabilirmiyim bir sorun olurmu?? İşlemci i5 10400f

Mantıklı düşünürsek ekran kartın yük altındayken oyun oynamak sağlıklı bir iş değil ha bide bu kadar küçük bir sistem ile kar değil zarar bile edersin.

Yaklaşık 1 günde overclockla vs 44 mh veren bi kart nasıl zarar ettirir hocam biraz açarmısın teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 günde 4 dolara tekabul ediyor elektrik masrafı çıkınca 3.70 falan

Kendi kullandığım bilgisayardan madencilik yapmayı düşünüyorum ekran kartım 5600 xt modeli ama merak ettiğim bir konu var bilgisayar madencilik yaparken aynı zamanda oyun vesaire oynayabilirmiyim bir sorun olurmu?? İşlemci i5 10400f
Zor. Çünkü mining ekran kartını sömürürken oyuna performans ayırabileceğini sanmıyorum.

Yaklaşık 1 günde overclockla vs 44 mh veren bi kart nasıl zarar ettirir hocam biraz açarmısın teşekkürler

Mining yaparken oyun oynamak olacak iş değil mining zaten sistemi sömürüyor olacak zarar şöyle olur sen o ekran kartını bildiğin yiyiyorsun para kazanıyor gibi gözüksende ilerde sorunla karşılaşabilirsin. Şuan eth 1300 bu durumda durursa kazanıyorsun ama 1100 ve altında sıkıntı çekersin diye düşünüyorum. Tek sistem ile kazmamalısın bence.

stabil olmaz hem kazim gucun dusebilir hem de oyun akici olmaz

Oynamasına oynarsın gibi performans düşer tabii ki fps düşer ama oynasan bile mining zaten çok kötü etkilenecek hash değerleri internet gezintisinde bile 5-6 kayba uğrarken arkada oyun işlemi varsa yarıya kadar azalacaktır ya da daha fazla.Ya da mining iyi gidecek oyunu oynamayacaksın ikisi de sağlıklı olamaz.

Kullandığın ekran kartının sana gerçekten kar ettirebileceğini düşünüyor musun? Bana kalırsa ekran kartını yıpratırsın sadece.

Peki 2. Bi ekran kartı taksam sadece diğer ekran kartına kazım yaptırabilirmiyim anakart işlemci masrafından kurtarmak için cevaplar için teşekkürler

Dostum zarar etmesen bile bunlara ile sürekli uğraşman lazım gün boyu kontrol etmen lazım verdiğin işçiliğe deycek 3.70 kuruş su alıp satsan 15 20 tl kazanırsın günde hem ayrıca ekran kartın sürekli çalışacak 7 / 24 bu da ekran kartını ömrünü azaltıp yeni bir ekran kartı alaman gerekebilir ilerde e o 3.70 tl nin ne anlamı kaldı şimdi.

Uygunsuz davranış
3.70 tl değil dolar 3.70$ günlük sistem kendini 6 ayda amorti ediyor sadece mining yapsa zaten ayrıca sorduğum soru bu değil ne anlatıyosun o kafayla otlarsın anca dağ bayır

Ekran kartı yük altında iken oyun oynayamazsınız.
Çok kasacaktır.

Geri