Ethereum mining i icin rig onerisi

Biraz öyle diyebiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LHR kilidinin kırılıp kırılmaması ile ilgisi yok. LHR olmayanı bile X16 dan bağlamak gerekiyor.
oke

Bence RTX 3060'a bulaşmayın. Kartın yapısı gereği X16 dan bağlanması lazım. Ayrıca başka bir kart riser ile bağlanınca da anlıyor, hızını düşürüyor. O yüzden çok masraflı olur.
3070 alması daha mantıklı o zaman?

oke

3070 alması daha mantıklı o zaman?
Evet biraz öyle. Oradaki piyasayı bilmiyorum fakat en karlısı fiyatına göre 3080 oluyordu sanırım.

Micro center uzman danışmanlarından yardım isteyebilir, işini düzgün yapan 3-5 firmadan birisi

Evet biraz öyle. Oradaki piyasayı bilmiyorum fakat en karlısı fiyatına göre 3080 oluyordu sanırım.
türkiye fiyatlarından hesaplarsak en ucuzu şu anda 16.500TL türkiyede maks 12 tane alabilir yurt dışında daha ucuz dersek 13-14 olsun (biraz zor) kart başı 90MH dersek (en düşükten hesaplıyorum) 320W çekiyor miningde 230-250 çeksin dersek 3600W elektrik 1400MH kazım gücü 11 ay gibi bir sürede amorti ediyor. kesin yanlış hesapladm he

Bu cihazı ilk defa görüyorum özel büyük ihtimalle. Açıkçası fiyatı pahalı gibi geldi 1 seneden fazla bir sürede çıkarıyor kendisini.
tesekkurler yardimlarin icin en azindan ne olup olmayacagini anlattin devami bende.

türkiye fiyatlarından hesaplarsak en ucuzu şu anda 16.500TL türkiyede maks 12 tane alabilir yurt dışında daha ucuz dersek 13-14 olsun (biraz zor) kart başı 90MH dersek (en düşükten hesaplıyorum) 320W çekiyor miningde 230-250 çeksin dersek 3600W elektrik 1400MH kazım gücü 11 ay gibi bir sürede amorti ediyor. kesin yanlış hesapladm he
sanada tesekkurler yardimlarin icin.

tesekkurler yardimlarin icin en azindan ne olup olmayacagini anlattin devami bende.

yanlış hesaplamış olabilirim bu arada normal bir mining rig normalde 6-7 ayda kendini amorti edebiliyor bakma sen benim dediğim rakamlara %70-80 siteden kaynaklı yanlış hesapladım.

Rica ederim.

ASIC miner almayın birinci önerim bu. 1660 Super'den 500-550 dolardan bulursanız ki bulunuyor daha ucuzu var mı bilemiyorum oralarda. 25000 dolara yaklaşık 41 tane 1660 Super sığıyor. Gerisi alt takım vs. 41 tane 1660 Super ayda 3000 dolar getirisi olur sizin için. Alt takım falan ucuzdur belki orda bilemiyorum. Düzgün araştırırsanız iyi kar edersiniz kısa sürede amorti olur.

Geri