Neler Yeni

Ethereum nasıl alınır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
Merhaba, 5000₺ ethereum yatırımı yapmak istiyorum binance öneriliyor fakat en güvenilir nereden alabilirim bilmiyorum. Yapacağım adımlarla birlikte nereden aldığınızı yazar mısınız?

(yatırım tavsiyesi istemiyorum nasıl yapılacağını soruyorum.)

Bir miktar al-sat yapabilirim çok fazla bilgim olmasa da 1700'lü seviyelere indiğinde alıp 1800'leri bulduğunda satmak gibi küçük miktarlı kazanç sağlamaya çalışacağım. Riskli olduğunu biliyorum fakat eğlence gibi düşünün. 1 aydır sürekli ETH takip ediyorum zarar edeceğimi pek düşünmüyorum.

Al-sat işlemlerinde para kesilmeden en kolay nereden alabilirim?

Yatırım Tavsiyesi Değildir!

RNAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Emin Bolat
Merhaba, 5000₺ ethereum yatırımı yapmak istiyorum binance öneriliyor fakat en güvenilir nereden alabilirim bilmiyorum. Yapacağım adımlarla birlikte nereden aldığınızı yazar mısınız?

(yatırım tavsiyesi istemiyorum nasıl yapılacağını soruyorum.)

Bir miktar al-sat yapabilirim çok fazla bilgim olmasa da 1700'lü seviyelere indiğinde alıp 1800'leri bulduğunda satmak gibi küçük miktarlı kazanç sağlamaya çalışacağım. Riskli olduğunu biliyorum fakat eğlence gibi düşünün. 1 aydır sürekli ETH takip ediyorum zarar edeceğimi pek düşünmüyorum.

Al-sat işlemlerinde para kesilmeden en kolay nereden alabilirim?

Yatırım Tavsiyesi Değildir!
Youtube da litecoin ne çevirip alıyorlar diye gördüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para kesilmeden diye bir şey yok malesef borsalar komisyon alıyorlar. En uygun, güvenilir ve hacimli borsa Binance kullanmanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Komisyon oranları gözünde büyümesin %0,1 civarı çoğu borsada.
Rehber varmış görmedim pardon. Yatırım tavsiyesi istiyorum olarak algılamayın ama dediğim örnekteki gibi 5000₺ ile 1700'lü seviyelerden alıp 1800'lerden sattığımda bir kar elde edebilecek miyim? Yanlışım yok değil mi?

Kazançtan çok deneme amaçlı giriyorum.

RNAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Emin Bolat
Rehber varmış görmedim pardon. Yatırım tavsiyesi istiyorum olarak algılamayın ama dediğim örnekteki gibi 5000₺ ile 1700'lü seviyelerden alıp 1800'lerden sattığımda bir kar elde edebilecek miyim? Yanlışım yok değil mi?

edersin

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Para kesilmeden diye bir şey yok malesef borsalar komisyon alıyorlar. En uygun, güvenilir ve hacimli borsa Binance kullanmanı öneririm.

Komisyon oranları gözünde büyümesin %0,1 civarı çoğu borsada.
Binance de kimlik doğrulama yapınca 0.055 diye biliyorum. Yanlış da biliyor olabilirim

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Binance üzerinden örnek vermek istiyorum. Kayıt olurken referans kodu bulmaya özen gösterin. Bu size küçükte olsa komisyon indirimi sağlayacaktır.
Hesabınızı aktif ettikten sonra mutlaka İki Adımlı Doğrulamayı (Google Authenticator) aktif edin. Daha sonra TRBinance üzerinden hesap açıp, bankanız yoluyla EFT veya Havale ile hesabınıza para aktarabilirsiniz. Dilerseniz bu parayı TRbinance üzerinde kullanırsınız veya global Binance üzerinde aktarırsınız.
TRY paritesi ile ETH satın alabilirsiniz Binance üzerinden.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Binance de kimlik doğrulama yapınca 0.055 diye biliyorum. Yanlış da biliyor olabilirim
Tam hakim değilim ama az bir miktar.

Yok.

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Binance üzerinden örnek vermek istiyorum. Kayıt olurken referans kodu bulmaya özen gösterin. Bu size küçükte olsa komisyon indirimi sağlayacaktır.
Hesabınızı aktif ettikten sonra mutlaka İki Adımlı Doğrulamayı (Google Authenticator) aktif edin. Daha sonra TRBinance üzerinden hesap açıp, bankanız yoluyla EFT veya Havale ile hesabınıza para aktarabilirsiniz. Dilerseniz bu parayı TRbinance üzerinde kullanırsınız veya global Binance üzerinde aktarırsınız.
TRY paritesi ile ETH satın alabilirsiniz Binance üzerinden.
TRBinance ye gerek yok bence. Papara gayet yeterli. Tabi herkesin hür iradesi.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
TRBinance ye gerek yok bence. Papara gayet yeterli. Tabi herkesin hür iradesi.
Tabii herkesin kendi tercihi. Önceki yorumumda TRBinance'ı önermemin sebeplerinden birisi bu komisyonu önlemekti.
Direkt global Binance üzerinden Papara ile hesabınıza para aktarmak istediğinizde %1 komisyon kesiliyor.
Örnek resme bakın. (Burada amacım hiçbir markayı veya ürünü vs. kötülemek değildir.)
Untitled.jpg

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Tabii herkesin kendi tercihi. Önceki yorumumda TRBinance'ı önermemin sebeplerinden birisi bu komisyonu önlemekti.
Direkt global Binance üzerinden Papara ile hesabınıza para aktarmak istediğinizde %1 komisyon kesiliyor.
Örnek resme bakın. (Burada amacım hiçbir markayı veya ürünü vs. kötülemek değildir.)
Alıntıyı görüntüle
Bende az önce onda bahsetmiştim kimlik ve 2 faktörlü doğrulama yaptığımız da 0.5 e düşüyor diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,608
Üyeler
164,345
Son üye
eren*
Top Bottom