Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
ümitUsda bizim gpu fiyatları
Gpu fiyatları sanırım düşmicek usda
bahtsız bedevi misin lan sen
ümitUsda bizim gpu fiyatları
Gpu fiyatları sanırım düşmicek usda
Evetümit
bahtsız bedevi misin lan sen
bi ekran kartı için bütçe ayırdı ondada fiyatlar uçtu
Ethereum almak için biraz geri çekilme bekleyebilirsin çünkü şuan tepede. 30k'da BTC alsan 50k olunca %70 civarı gibi bir şey kazanırdın ki bu bence gayet iyi bir miktar.Arkadaşlar 2.500TL var banka hesabımda eth almak mantıklımıdır? Btc ilk 30k civarı iken btc 50k olursa ne kadar kazanırım diye sormuştum çok kazanamazsın demişlerdi, şimdi bu 2.500TL ile bir şeyler yapabilir miyim?
Mesela 2500Tl o zaman kaç para olarak geri gelirdi?30k'da BTC alsan 50k olunca %70 civarı gibi bir şey kazanırdın ki bu bence gayet iyi bir miktar.
4250 TL olurdu.Mesela 2500Tl o zaman kaç para olarak geri gelirdi?
Peki bir şey sorucam, hesabımızdaki para, aldığım btc ya da eth, yatırdığımız miktarla doğru orantılı olarak mı artıyor yoksa örnek veriyorum 100TL yatırsamda aynı miktarda mı değeri artıyor?4250 TL olurdu.
Siz 100tl verip belli bir miktar eth alıyorsunuz. Şu an ki fiyat ile 100₺ ile 0,0038 eth alıyorsunuz.Peki bir şey sorucam, hesabımızdaki para, aldığım btc ya da eth, yatırdığımız miktarla doğru orantılı olarak mı artıyor yoksa örnek veriyorum 100TL yatırsamda aynı miktarda mı değeri artıyor?