ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
insan ektiğini biçermişUmrumda değiller valla
insan ektiğini biçermişUmrumda değiller valla
Anlamadım ?insan ektiğini biçermiş
2400 lerde şuanBence bi 4000 görüp büyük bi çakılış olacak sonra gene 2000 seviyelerinde ilerleyecek.
Nereden biliyruz o kadar düşse ucuzlayacağını bu yanlış.700 dolar olması lazım ki imkansız
birde üstüne çip üretiminin artması ve taşımacılık masraflarının azaltılması lazım
insanlara iyi dileklerde bulunursan iyi dilekler alırsın insanlara beddua da bulunursan beddua alırsınAnlamadım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ethereum (ETH) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap
Ethereum bugünkü fiyatı ₺90,318.87 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺679,196,491,842.31 TRY.ETH / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz.coinmarketcap.com
Yaklaşık değerNereden biliyruz o kadar düşse ucuzlayacağını bu yanlış.
1-700 Dolar aşşağısını görmeli
2-Oraya sabitlenmeli.
Kısaca güven oranı düşürüyor bu durum.Alıntıyı görüntüle
2800 şuan dün ve ondan önceki gün 2000 altındaydı
Eth düştüğü zaman fazladan eth kazandık şimdi onların fiyatı arttığı için 2 katına yakın kazanmış olduk düşmesi çok işimize geldi yaniohh şöle yükselsin yavvv batıydık yoksa valla bu işten ekmek yiyenleri düşün biraz da arkadaşlar
benm dün 30 dolardı bugün anında 40 dolara çıktı daha böyle devam ederse 60 65 dolar görür bi kaç güneEth düştüğü zaman fazladan eth kazandık şimdi onların fiyatı arttığı için 2 katına yakın kazanmış olduk düşmesi çok işimize geldi yani
Kripto paralar zaten şu an altın gümüş gibi aşırı güvenilir yatırım araçları değiller çok vodatil olduklarından hızlıca değeri değişebiliyor. O yüzden zaten altın tercih ediliyor hala. Bir güvensizlik yarattığını düşünmüyorum zaten güvensizlik vardı çünkü.Kısaca güven oranı düşürüyor bu durum.