Ethereum yükseliyor !!!

benm dün 30 dolardı bugün anında 40 dolara çıktı daha böyle devam ederse 60 65 dolar görür bi kaç güne
Herkeste öyle oldu. Keşke biraz daha düşük fiyatlarda kalsaydı da daha fazla biriktirseydik 😄

Eth düştüğü zaman fazladan eth kazandık şimdi onların fiyatı arttığı için 2 katına yakın kazanmış olduk 😄düşmesi çok işimize geldi yani
Hocam şuan 2000tl ile eth alınsa yine 4000tl bandına yükseldiğinde ne kadar kar ettirir?

Yaklaşık 1.4 katına çıkar yani 2800 civarı olur herhalde

Peki sizce yapılmalı mı? siz olsanız cebinizde bu kadar para olsa dener miydiniz?
Biraz şans meselesi 😄 Elon musk çıkar bitcoini överse fazlasıyla karın olur aynı şey tam tersi içinde geçerli. Ben mining yaptığım için piyasasına çok fazla bakmıyorum

Kripto paralar zaten şu an altın gümüş gibi aşırı güvenilir yatırım araçları değiller çok vodatil olduklarından hızlıca değeri değişebiliyor. O yüzden zaten altın tercih ediliyor hala. Bir güvensizlik yarattığını düşünmüyorum zaten güvensizlik vardı çünkü.
Dostum ama bu aralar gariptir ki devletler ve yükske insanlar altın almaya başlamış bu aralar .
Galiba altın konusunda bir şey olucak şahsen.
(Yatırım tavsiyesi değildir.)

Dostum ama bu aralar gariptir ki devletler ve yükske insanlar altın almaya başlamış bu aralar .
Galiba altın konusunda bir şey olucak şahsen.
(Yatırım tavsiyesi değildir.)
Yani evet kestirmek çok zor. Dolar tl euro dışında her yatırım aracı(arzı sınırlı olduğu sürece) benim için iyidir en azından bir tanesi çıkıp da ben şu kadar altın bastım diyemiyor.

Altın, Dolar, Euro, Gümüş, Bakır, Ev, Pound, Yen, Arsa ve arazi tarzı şeyler hiç bir zaman yatırım aracı olmamalıdır. Paranın değerini genelde koruyamazlar. Altın 1 yılda %40 artarken gündelik olarak kullandığınız yağın fiyatı %80 artar. Bu tarz şeyler yerine Hisse Senedi ve Kripto Paralar daha mantıklı gözükmektedir.

Altın, Dolar, Euro, Gümüş, Bakır, Ev, Pound, Yen, Arsa ve arazi tarzı şeyler hiç bir zaman yatırım aracı olmamalıdır. Paranın değerini genelde koruyamazlar. Altın 1 yılda %40 artarken gündelik olarak kullandığınız yağın fiyatı %80 artar. Bu tarz şeyler yerine Hisse Senedi ve Kripto Paralar daha mantıklı gözükmektedir.
Söyledikleriniz de haklısınız ancak hisse senedi hakkında bireyler söylemek istiyorum. Yaklaşık 1 yıldır hisse senedi alıp satiyorum özetlemek gerekirse Türkiye şartlarında çok bulasmamak lazım. En sade haliyle dün almış olduğum bir hisse senedi+%2 deyken merkez bankası değişecek diye haber çıktıktan sonra günü -%8 ile kapattı. Piyasa da güven olmadığı için zarar etme olasılığı çok yüksek

Çakılsa bile kısa vaded fiyatlar düzelmezz

Geri