Byhacker00
80+
Arkadaşlar bu ayın 24 ünde etherium 2.0 çıktığı zaman ve LHR ekran kartları çıktığında piyasa baya rahatlar mı?
Muhtemelen yaz sonuna doğru rahatlar.Arkadaşlar bu ayın 24 ünde etherium 2.0 çıktığı zaman ve LHR ekran kartları çıktığında piyasa baya rahatlar mı?
Aynı fikirdeyim bu kartlara talep çok fazla fiyatlar uçtuğu için ama gözle görülür bir indirim olur eth 2.0 dan sonraRahatlar gibi duruyor.
Özellikle üst seviye kartlarda indirim olacak.
Düşük seviye RX570 GTX1650 gibi kartlar için biraz daha beklemek lazım.
RX 560 1200 RX570 2000TL bandına düşse mükemmel olurAynı fikirdeyim bu kartlara talep çok fazla fiyatlar uçtuğu için ama gözle görülür bir indirim olur eth 2.0 dan sonra
ben o fiyatlara 1650s görmek isterim şahsenRX 560 1200 RX570 2000TL bandına düşse mükemmel olur
O kadar da düşüş olacağını sanmıyorum hocam ama umarım dediğiniz gibi olur.ben o fiyatlara 1650s görmek isterim şahsen
Neye göre 24 temmuz var mı bir kaynak dostumArkadaşlar bu ayın 24 ünde etherium 2.0 çıktığı zaman ve LHR ekran kartları çıktığında piyasa baya rahatlar mı?
bende zannetmiyorum ama ne kadar düşerse o kadar kârdayızO kadar da düşüş olacağını sanmıyorum hocam ama umarım dediğiniz gibi olur.
Neye göre 24 temmuz var mı bir kaynak dostum
Araştır başkan.Neye göre 24 temmuz var mı bir kaynak dostum
ben zarardayım aslında ama düşsün hocam elbette yükseltme kolaylığı sağlar.bende zannetmiyorum ama ne kadar düşerse o kadar kârdayız
3060 mesela 5k OlurmuRahatlar gibi duruyor.
Özellikle üst seviye kartlarda indirim olacak.
Düşük seviye RX570 GTX1650 gibi kartlar için biraz daha beklemek lazım.