SlimShady
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 979
Senin eth almanın sana ve insanlığa ne zararı var? Yok.yani günah değil .Değilse yapacağım
Senin eth almanın sana ve insanlığa ne zararı var? Yok.yani günah değil .Değilse yapacağım
Neyi anlatayım?![]()
Neden sordunuz ki?sen öyle misin ?
caiz değil
Din İşleri Yüksek Kurulu : Dini Bilgilendirme Platformu
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu'nun inanç, ibadet, ahlak ve sosyal hayat ile ilgili güncel fetva, karar ve mütalaalarını bulabilirsiniz. Dini sorularınızı yöneltebilirsiniz.kurul.diyanet.gov.tr
lan bi bu eksikti forumda
heee bir an gaza geldim beeee olsun yazarız 18 yaş üstünü geçeriz ondan sonra ne yapmalıyımNeden sordunuz ki?
Eğer 18 yaşın altındaysanız kendi bilgileriniz ile kayıt olamazsınız diye sordum.
caiz değil
Din İşleri Yüksek Kurulu : Dini Bilgilendirme Platformu
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu'nun inanç, ibadet, ahlak ve sosyal hayat ile ilgili güncel fetva, karar ve mütalaalarını bulabilirsiniz. Dini sorularınızı yöneltebilirsiniz.kurul.diyanet.gov.tr
TC kimlik no ile öbür bilgilerin eşleşmesi lazım.heee bir an gaza geldim beeee olsun yazarız 18 yaş üstünü geçeriz ondan sonra ne yapmalıyım![]()
olsun 18 yaşıma gelince yaparım eee nasıl yapılıyorTC kimlik no ile öbür bilgilerin eşleşmesi lazım.
olsun sonuç olarak fiziksel dokunamadığın para caiz olmaz''Faiz haram'' deyip faiz geliri elde eden Diyanet mi diyor bunu? Güldürmeyin beni. Diyanet İşleri Başkanlığı Müslümanların yaratıcı olarak gördüğü Allah adına konuşamaz.