100 TL için yapacaksanız yapabilirsiniz o zaman.sadece 100 TL lazım skin alacağımda
Eth 2.0 değil eip guncellemesi gelecek. Araştırmadan kimseyi yönlendirmeyin. Soruya gelirsek binance pool kullanabilirsiniz gelir biraz az oluyor ama günlük ödeme alırsınızETH 2.0 gelecek bu ayın sonunda. Ethereum'da ciddi düşüş planlanıyor. Yapmanı önermem şu an şahsen.
Sonuç olarak Ethereum düşeceği öngörülüyor. Güncelleme bir anda olmuyor zaten. Yavaş yavaş.Eth 2.0 değil eip guncellemesi gelecek. Araştırmadan kimseyi yönlendirmeyin. Soruya gelirsek binance pool kullanabilirsiniz gelir biraz az oluyor ama günlük ödeme alırsınız
Yani gerçekten oyun oynamakla aynı yük olsa bende kahve içtiğimde kazarım ama ben zarar veririm diye korkuyorum.ekran kartının ömrünü azaltıyor diyorlar çünkü ekran kartını çok kullanıyor ama oyun oynamakla aynı şey
gta vice city oynaman deil yani bi gta 5 oynaman kadar güçlü yüzde 70 90 ını felan kullanıyorYani gerçekten oyun oynamakla aynı yük olsa bende kahve içtiğimde kazarım ama ben zarar veririm diye korkuyorum.
İyimiş bende diyecektim gta 5 kadar yük binse olur diye.gta vice city oynaman deil yani bi gta 5 oynaman kadar güçlü yüzde 70 90 ını felan kullanıyor
Etherumun düşeceğini kim öngörüyor acaba?Sonuç olarak Ethereum düşeceği öngörülüyor. Güncelleme bir anda olmuyor zaten. Yavaş yavaş.
Çin'de miningcilik yasaklandı bildiğiniz gibi. Ethereum işleriyle ilgilenenler düşeceğini söylüyor.Etherumun düşeceğini kim öngörüyor acaba?
Tam olarak belli değil aslında. Her şey olabilir şu an.Etherumun düşeceğini kim öngörüyor acaba?