Ethernet ile ilgilidir acil yardım

İts'V

80+
Reaksiyon skoru
11
beyler selam amd radeon 7700 xtt sürücümu
güncellicektim sildim sonra bir baktım internet gitti bende sandım sürücüden dolayı chat gpt ye sordum dediki aygıt yöneticisinden ağ bagfastiricilari kismindan realthek Pcle Gbe family controller sil yükle yap sildim ama geri yükleyemiyorum windows 11 kullanıyorum anakartimda Asus prime a520m-R geru yüklemeye calistigimda karşılaştigim hata bu lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin

Ekler

• IMG_20250709_034052.webp
    IMG_20250709_034052.webp
    2.2 MB · Hit: 26
  • IMG_20250709_034052.webp
    IMG_20250709_034052.webp
    2.2 MB · Hit: 18
güncellicektim sildim sonra bir baktım internet gitti bende sandım sürücüden dolayı chat gpt ye sordum dediki aygıt yöneticisinden ağ bagfastiricilari kismindan realthek Pcle Gbe family controller sil yükle yap sildim ama geri yükleyemiyorum windows 11 kullanıyorum anakartimda Asus prime a520m-R geru yüklemeye calistigimda karşılaştigim hata bu lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin
Orada kocaman "PLUG THE CABLE" yazıyor kablo takılı mı?

böyle bir video var işe yarar belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablo takılı değil diyor hocam uyarıda

Orada kocaman "PLUG THE CABLE" yazıyor kablo takılı mı?
böyle bir video var işe yarar belki

kablo takılı değil diyor hocam uyarıda
Kablo takılı olsa da bu hata alınabiliyor. Zaten problem bu :kekw:

beyler şimdi Windows 11 benimki Windows 10 kursam o sürücüler geri gelirmi

Geri