Neler Yeni

Ethernet Kablosu Bağlı Gözükmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Eren Egin
Merhaba iyi günler arkadaşlar. Bilgisayarı açtığımda ethernet kablosu bağlı olmasına rağmen bağlı gözükmüyor. Her seferinde internet simgesine sağ tıklayıp ağ sorunlarını tanıla diyorum, kabloyu yeniden bağla gibi bir seçenek çıkıyor onu seçiyorum ve birkaç saniye sonra kablo bağlantısı gerçekleşiyor. Bu sorun 1-2 hafta önce gelen windows güncellemesinden sonra ortaya çıktı, güncellemeden önce hiçbir sorun yoktu. Windows 11 Home kullanıyorum.

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Alperen Yılmaz
Merhaba iyi günler arkadaşlar. Bilgisayarı açtığımda ethernet kablosu bağlı olmasına rağmen bağlı gözükmüyor. Her seferinde internet simgesine sağ tıklayıp ağ sorunlarını tanıla diyorum, kabloyu yeniden bağla gibi bir seçenek çıkıyor onu seçiyorum ve birkaç saniye sonra kablo bağlantısı gerçekleşiyor. Bu sorun 1-2 hafta önce gelen windows güncellemesinden sonra ortaya çıktı, güncellemeden önce hiçbir sorun yoktu. Windows 11 Home kullanıyorum.
klasik windows 11 sorunu olabilir veya driver bozulmuş/silinmiş olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Eren Egin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Alperen Yılmaz
driver silinip silinmediğine nerden bakabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartın sitesinden LAN driverını yükleyip güncelledim fakat sorun devam ediyor. Sanırım dediğiniz gibi klasik windows 11 sorunu.
driver silinme , durumu güncellemeden sonra veya pcnin ani kapanma durumunda silinen/bozulan dosyalar yüzünden oluşur isterseniz güncellemeyi geri alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,501
Üyeler
172,245
Son üye
Feslegen
Top Bottom