Neler Yeni

Ethernet Kablosu Bağlı Gözükmüyor

Reaksiyon skoru
1
Merhaba iyi günler arkadaşlar. Bilgisayarı açtığımda ethernet kablosu bağlı olmasına rağmen bağlı gözükmüyor. Her seferinde internet simgesine sağ tıklayıp ağ sorunlarını tanıla diyorum, kabloyu yeniden bağla gibi bir seçenek çıkıyor onu seçiyorum ve birkaç saniye sonra kablo bağlantısı gerçekleşiyor. Bu sorun 1-2 hafta önce gelen windows güncellemesinden sonra ortaya çıktı, güncellemeden önce hiçbir sorun yoktu. Windows 11 Home kullanıyorum.

Merhaba iyi günler arkadaşlar. Bilgisayarı açtığımda ethernet kablosu bağlı olmasına rağmen bağlı gözükmüyor. Her seferinde internet simgesine sağ tıklayıp ağ sorunlarını tanıla diyorum, kabloyu yeniden bağla gibi bir seçenek çıkıyor onu seçiyorum ve birkaç saniye sonra kablo bağlantısı gerçekleşiyor. Bu sorun 1-2 hafta önce gelen windows güncellemesinden sonra ortaya çıktı, güncellemeden önce hiçbir sorun yoktu. Windows 11 Home kullanıyorum.
klasik windows 11 sorunu olabilir veya driver bozulmuş/silinmiş olabilir

driver silinip silinmediğine nerden bakabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartın sitesinden LAN driverını yükleyip güncelledim fakat sorun devam ediyor. Sanırım dediğiniz gibi klasik windows 11 sorunu.

Son düzenleme:
driver silinip silinmediğine nerden bakabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartın sitesinden LAN driverını yükleyip güncelledim fakat sorun devam ediyor. Sanırım dediğiniz gibi klasik windows 11 sorunu.
driver silinme , durumu güncellemeden sonra veya pcnin ani kapanma durumunda silinen/bozulan dosyalar yüzünden oluşur isterseniz güncellemeyi geri alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,682
Üyeler
173,238
Son üye
farukbuyuk.
Geri