Darboğaz yokElimde 4070 süper ekran kartı var ets oynarken 2k da ekran kartı kulanımı %70 ama ısı değeri 78 79 derecelere çıkıyor işlemci ise %13 kulanımda 47 derece nedeni nedir işlemci amd ryz 5 7500f
Ets eski oyun hocam darboğaz yokElimde 4070 süper ekran kartı var ets oynarken 2k da ekran kartı kulanımı %70 ama ısı değeri 78 79 derecelere çıkıyor işlemci ise %13 kulanımda 47 derece nedeni nedir işlemci amd ryz 5 7500f
Hocam peki ısı değeri normalmi çünkü 80 dereceye kadar çıktı Erkan kartı ısısıEts eski oyun hocam darboğaz yok
Isı değeri peki normalmi hocam 80 derece oluyor ekran kartıDarboğaz yok
O da normal değil kasanın hava akışı nasıl en son ne zaman bakım yaptın ekran kartın kaç fanliHocam peki ısı değeri normalmi çünkü 80 dereceye kadar çıktı Erkan kartı ısısı
80 fps de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Isı değeri peki normalmi hocam 80 derece oluyor ekran kartı
Laptopsa normal değilse hiç değil kasanın resmini atarmısınHocam peki ısı değeri normalmi çünkü 80 dereceye kadar çıktı Erkan kartı ısısı
80 fps de
Laptopsa normal değilse hiç değil kasanın resmini atarmısın
Hocam ekran kartım 2 fanlı kasada 2 aylık 3 önde fan var 1 arkadaO da normal değil kasanın hava akışı nasıl en son ne zaman bakım yaptın ekran kartın kaç fanli
Hocam kasam 3 fan önde var 1 fan arkada 750w 2 aylık kasaLaptopsa normal değilse hiç değil kasanın resmini atarmısın
hocam ets2 single değilde tmp oynuyorsanız ondan olabilir mi optimizasyonu kötü biraz tmp ninHocam peki ısı değeri normalmi çünkü 80 dereceye kadar çıktı Erkan kartı ısısı
80 fps de
fanların montajını siz mi yaptınız yönle alakalı bir problem olabilir önden taze havayı kasanın içine çektiğine emin olun. arka fanında tahliye ettiğine emin olun. çok normal gelmedi bana o dereceler.Hocam ekran kartım 2 fanlı kasada 2 aylık 3 önde fan var 1 arkada
Hocam kasam 3 fan önde var 1 fan arkada 750w 2 aylık kasa