Yardım ETS 2 DLC

TaklaKing

80+
Reaksiyon skoru
2
Dostlar arkadaşım bana kendisi sınavına çalışacağı için ets 2'nin bütün dlc lerini vermek istiyor ama kendisinde kuruluymuş sanırım. Şu dosyaları kopyalayıp kendi ets 2 klasorümün içine atsam sorunsuz çalışır mı?

Ekler

• ets 2 dlc.PNG
    ets 2 dlc.PNG
    79.9 KB · Hit: 68
Dostlar arkadaşım bana kendisi sınavına çalışacağı için ets 2'nin bütün dlc lerini vermek istiyor ama kendisinde kuruluymuş sanırım. Şu dosyaları kopyalayıp kendi ets 2 klasorümün içine atsam sorunsuz çalışır mı?
mp calısmaz offlinde calisir ama

çalışır bence neden çalışmasın. arkadaşının steam hesabını kendi bilgisayarına girip dlc indirsende olur

çalışır bence neden çalışmasın. arkadaşının steam hesabını kendi bilgisayarına girip dlc indirsende olur
hocam oyun paralı oldugu icin odunc al yazar yani dlc gibi yukleme yapamiyo ayrica o dlcler sende crackli olarak gozukcek accagi problemi soyliyim
update yaptiginda dlcler calismicak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eger konu sahibi denesin offlinede calisir ama steamde gozukmez

hocam oyun paralı oldugu icin odunc al yazar yani dlc gibi yukleme yapamiyo ayrica o dlcler sende crackli olarak gozukcek accagi problemi soyliyim
update yaptiginda dlcler calismicak

eger konu sahibi denesin offlinede calisir ama steamde gozukmez
Peki dlc siz online oynayamaz mıyım
bence çalışır

onlineda çalışmaz %99
Â
?

Oyun orijinal mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,212
Üyeler
188,386
Son üye
Radcaai
Geri