mp calısmaz offlinde calisir amaDostlar arkadaşım bana kendisi sınavına çalışacağı için ets 2'nin bütün dlc lerini vermek istiyor ama kendisinde kuruluymuş sanırım. Şu dosyaları kopyalayıp kendi ets 2 klasorümün içine atsam sorunsuz çalışır mı?
çalışır bence neden çalışmasın. arkadaşının steam hesabını kendi bilgisayarına girip dlc indirsende olurDostlar arkadaşım bana kendisi sınavına çalışacağı için ets 2'nin bütün dlc lerini vermek istiyor ama kendisinde kuruluymuş sanırım. Şu dosyaları kopyalayıp kendi ets 2 klasorümün içine atsam sorunsuz çalışır mı?
hocam oyun paralı oldugu icin odunc al yazar yani dlc gibi yukleme yapamiyo ayrica o dlcler sende crackli olarak gozukcek accagi problemi soyliyimçalışır bence neden çalışmasın. arkadaşının steam hesabını kendi bilgisayarına girip dlc indirsende olur
Peki dlc siz online oynayamaz mıyımhocam oyun paralı oldugu icin odunc al yazar yani dlc gibi yukleme yapamiyo ayrica o dlcler sende crackli olarak gozukcek accagi problemi soyliyim
update yaptiginda dlcler calismicak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eger konu sahibi denesin offlinede calisir ama steamde gozukmez
Âbence çalışır
onlineda çalışmaz %99
dlcsiz online oynayabilirsin ama steamdan satın alman gerkPeki dlc siz online oynayamaz mıyım
Â
?
olmayabilir ama denemekten zarar gelmezPeki dlc siz online oynayamaz mıyım
Â
?
Oyun orijinal mi?Dostlar arkadaşım bana kendisi sınavına çalışacağı için ets 2'nin bütün dlc lerini vermek istiyor ama kendisinde kuruluymuş sanırım. Şu dosyaları kopyalayıp kendi ets 2 klasorümün içine atsam sorunsuz çalışır mı?
Oyunum orjinal benim için dlc modlar için,önemli teşekkürlerdlcsiz online oynayabilirsin ama steamdan satın alman gerk
EvetOyun orijinal mi?
ÇalışmazOyunum orjinal benim için dlc modlar için,önemli teşekkürler
Evet
Neden mp için dlc gerek miÇalışmaz
hayır dlce gerekli degil trukersmp uzerinden girceksiniz dlcler crackli olarak algılar dlclerle girmeye calisirsanizNeden mp için dlc gerek mi