Neler Yeni

ETS 2 Perma Ban Yedim Lütfen yardım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
14,207
Dahası  
Reaksiyon skoru
35,617
Konum
Realhas hoca için adalet istiyoruz
İsim
Mert Can Ergün
bende iberia dısında hepsi var girebilir miyim
iberia gerekiyor olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi adamda sollama yapıyodu ben skoda son hız gidiodum adama çarpıyodum az daha sol şeride girdim (tepe bi yerdi tırı görmemiştim) tıra çarptım tır allaha kavuştu bende azraile ondan ban yedim saçmalığa bak sollama falanda yapmıyodum düzgünce hızlıda olsa şeridimde gidiyordum karşı taraftan dolayı kaza yaptım ben ban yedim işe bak (oradaki en masum kişi tır sonra ben tabi tır 2 skoda yüzünden pert oldu)
video ya kayıt olmadan mı giriyorsun
 

BaranERN

80+
Katılım
21 Ocak 2022
Mesajlar
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran EREN
Arkadaşlar geçen haksız yere ban yedim daha doğrusu ***** insanın biri beni allahıma kavuşturdu bende o sinirle "***** O*" yazdım 4. banım olduğu için 1 aya çıktı banım bende arkadaşımın steam hesabı ile oynayım dedim banım açılana kadar 2 gün sonra ise ikimizin hesabıda perma ban yedi itirazlarımı kabul etmedi ***** admin iki hesabı sildim bende şimdi yeni ets2 hesabı alsam truckersmp ye kayıt olsam ban yermiyim tekardan veya bir yıl içinde perma ban iyip oynayan varmı?
 

Drakath

80+
Katılım
19 Mayıs 2022
Mesajlar
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan Sevinç
Ets 2 truckers mp den 6 ıncı banımı yemiş bulunmuştum . 31 ağustos 2021 tarihinde , hep gaza gelip sollamayla şimdi aklım başıma geldi ben bu perma bandan nasıl kurtulurum , yeni steam hesabı açıp ets 2 alıp eski steam hesabımıda aile kütüphanesiyle oyunları yeni hesabta oynasam beni yakalama durumları olurmu . Veyahut hiç hesap açmadan perma bandan nasıl kurtulurum saygılar ...
Kanka bende öyle 2. hesabı açtım. Doğrudan şikayet edilmezsen nereden bulacaklar seni.
Günde minumum 30-40k oyuncu aktif oluyordur.
 
Top Bottom