Yardım ETS 2 sahip olmadığım DLC ler mevcut gözüküyor

Reaksiyon skoru
1
Başlıkta yazdığı gibi mevcut gözüküyor. Oyunu sildim profili sildim dosyaları değiştirdim olmadı. Ve DLC ler oynanmıyor oyun da orjinal. TruckersMP de oynayamıyorum. Yardım edermisiniz?

Aile kütüphanesi var ise herhangi bir dlc sahipli birisi var mı ?

Evet aile kütüphanesi fakat ben özelliklerden dlc ye bakınca sadece tır paketleri var
Kütüphaneden tercih edilen kopya sizin hesabınızda var olan mı yoksa aile kütüphanesinde ki diğer üyenin kopyası mı seçili ?

Kütüphaneden tercih edilen kopya sizin hesabınızda var olan mı yoksa aile kütüphanesinde ki diğer üyenin kopyası mı seçili
Nasıl yani benim ürünüm değil öncelikle DLC ler falan filan
1760813374594.webp
1760813390212.webp

bu şekilde dlc bölümü

Ets sizde yok yani aile kütüphanesinden oynuyorsunuz anladığım kadarıyla aile kütüphanesinden daha önce online bir oyun oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim ayrıca TruckersMp için oyuna sahip olmanız ve 2 saat oynamanız gerekiyor
2,4 saati geçtim oyuna truckersmp den hesap sorunu yaşamıyorum bir tek dlc sıkıntısı var onuda dosya değiştirsemde oyunu silsemde hiç bir şekilde düzelmedi

2,4 saati geçtim oyuna truckersmp den hesap sorunu yaşamıyorum bir tek dlc sıkıntısı var onuda dosya değiştirsemde oyunu silsemde hiç bir şekilde düzelmedi
Dlc map konusunda mı yoksa tırlar mı yok ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,739
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri