Ets2 Ciddi Fps Düşüşü

Satashke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,280
Normalde şehirde fps gayet yüksekti fakat bugün ne zaman şehre girsem fps 20 lere kadar düşüyor. Kaç kere çık gir yaptım ayarları kurcaladım bulamadım. Sistem Rtx 3060 Ti. Diğer oyunlarda sorun yok çözemedim neden olabilir ?

Oyun dosya bütünlüğünü doğrulayın, Experienceden otomatik ayar yapmayı deneyin birde.

Bu aralar sürekli böyle konular görüyorum Windows'a bir güncelleme falan geldi de o yüzden mi böyle oldu acaba.

Mod falan kullanmıyorum. Steamden indirdiğim şekilde oynuyorum. Bugüne kadar yoktu bu sorun. 20 30 Fps almak nedir 3060 Ti ile çıldırmak üzereyim. Ne yapsam düzelmiyor
son zamanlarda grafik driverını güncellediyseniz, bir önceki sürümü yüklemeyi deneyin. ben amd kullanıyorum. geçen gün denemek için kurayım dedim, aynı senin anlattığın sorun oldu ama forzada. eski sürümü yükleyince düzeldi.

Normalde şehirde fps gayet yüksekti fakat bugün ne zaman şehre girsem fps 20 lere kadar düşüyor. Kaç kere çık gir yaptım ayarları kurcaladım bulamadım. Sistem Rtx 3060 Ti. Diğer oyunlarda sorun yok çözemedim neden olabilir ?
Bende de 1660 super var normalde full ayarlarda 100 fps civarı geziniyor ölçekleme %300 de ama ekran kartı kullanımı %50 civarında işlemci de %30 da ne yaparsam artmıyor ve fps 50 civarında. Sanırım oyunda sıkıntı var.

Geri