Neler Yeni

ets2 truckersmp online da oyun arkadaşı arıyorum

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
222
ets 2 truckersmp de konvoy şekline takılmalık oyun arkadaşı arıyorum

Hocam köklü vtclerde böyle sorunlar olmuyor. Eğer ki kaliteli bir topluluğa katılırsanız sorun yaşamazsınız. Benim şu an ki vtcm mesela gayet iyi.
vtc ismin nedir ve vtclerde bir sıkıntı oluyormu mesela konvoy var ama konvoya gelmiyorsun veya bende mesela orjinal oyun var sadece dlc yok bir sıkıntı olurmu

vtc ismin nedir ve vtclerde bir sıkıntı oluyormu mesela konvoy var ama konvoya gelmiyorsun veya bende mesela orjinal oyun var sadece dlc yok bir sıkıntı olurmu
Sizleri Aramızda Görmekten Sevinç Duyarız Buyrun Gelin Kaydınızı Yapayım

Dlcler noktasında zaten vtc gereksinimleri noktasında yazar. Ama çoğunda gerekmiyor diye biliyorum. Benim olduğum vtc de geçerli bir sebeple mazeret bildirirseniz sorun olmuyor. Diğerlerini sormak lazım.

Üyesi olduğum vtc: Anatolia Logistic

Sizleri Aramızda Görmekten Sevinç Duyarız Buyrun Gelin Kaydınızı Yapayım
davet geçersiz gözüküyor hocam
Post automatically merged:

davet geçersiz gözüküyor hocam
he şuanda girdi kayıt yapılıyor
Post automatically merged:

Dlcler noktasında zaten vtc gereksinimleri noktasında yazar. Ama çoğunda gerekmiyor diye biliyorum. Benim olduğum vtc de geçerli bir sebeple mazeret bildirirseniz sorun olmuyor. Diğerlerini sormak lazım.

Üyesi olduğum vtc: Anatolia Logistic
seninkinede bakıyorum şimdi

Geri