Neler Yeni

🔥 Euro yükseliyor! 🔥 1€ = 29.11 ₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Özgür Atmaca
Parti içindeki adamlardan haberin var mı ?
çakma Atatürkçü
CHP sırf Atatürkün partisi diye oy vermek ahmaklıktır,cahilliktir bak bakiyim chp de Atatürkcülük kalmış mı ?
334818135_1186635072039255_3684279210551605324_n.jpg

Alıntıyı görüntüle
141754.jpg

genel başkan Atatürkün 6 ilkelerini bilmiyor gidin böyle adamlara oy verin

CHP'de dersim kadrosu var hala oy ver enayi gibi
Örnek olarak: Muharrem inceyi örnek verebilirim adamı parti içinde ezdiler bitirdiler
şimdi de tanju özcana saldırıyorlar
Akapeye de tayyip yobaz diye oy vermek ahmaklıktır neden onu söylemiyosun koyun

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Akapeye de tayyip yobaz diye oy vermek ahmaklıktır neden onu söylemiyosun koyun
Bişi bulamayınca bunu mu yazdın XD
Konumuz chp , ak parti değil.

Bu arada forumda akp yi de çok eleştirdim

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Tayyibe sırf yobaz diye oy verenler varken neden atatürk kurdu diye chpye oyvermiycekmişler hem o zamanki chp ile şimdiki chp hiç farklı değil
Adam dürüstlüğüden yapıyor ve siz bunu hala anlamıyorsunuz o zaman tayyip neden 3 kere seçildi sesinizi çıkarmadınız
Bak yanına %1 oyu olmayan adamları aldı birde gitti onlara toplam 35 civarı milletvekili verdi.

Şimdi 3. kere seçildi ama buna kim izin verdi Kemal Kılıçdaroğlu seçimden önce ne dedi "Ben bu adamı demokratik yollar yani seçim ile yeneceğim" dedi ne oldu yendi mi ?

Şimdi birde şey diyordu Erdoğan'ın diploması yok bende bu cümleye katılıyorum fakat madem yok çıkarıp göstersene halka uyandırsana bütün evlere mektup halinde belgeleri yolla madem medya da sesini duyuramıyorsun ne duruyorsun ? Birde ancak seçimden seçime milletvekilleri sokağa çıkıyor benim bulunduğum yerde 2 tane CHP milletvekili var hiçbirini görmüyorum ve ikisinin de burada haddaneleri var neden zengin kesim okumamış lise veya ilkokul mezunu milletvekili olarak aday gösteriliyor ?

Bak emekli milletvekili maaşına 14.000₺ civarı zam gelecek diyorlar CHP neden sesini çıkarmıyor ben sesini çıkardığını duymadım neden milletvekili maaşı bu kadar yüksek asgari ücret alalım demiyor kim halkı düşünüyor söylesene ?

Şunu söylemek isterim ben CHP AKP v.s takım tutar gibi parti tutmam kusura bakma ama sizinde AKP partisini tutan fanatiklerden bir farkınız yok neden mi Atatürk neden çoklu parti sistemine geçti kısaca anlatmak gerekirse çünkü tek bir parti olmasın kimse CHP partisinde yanlış görüp yine de oy vermek zorunda kalmasın diye geçti emin ol Atatürk şuan yaşıyor olsaydı yeni parti kurardı.
.
Birde Kemal Kılıçdaroğlu kaç yaşına geldi hepiniz koltuğa yapıştınız bizlerin önünü açın ki o koltuklara biz gelelim sizin artık son kullanma tarihiniz geçti.

20 yaşında bir genç olarak ben böyle düşünüyorum katılan katılır katılmayana saygı duyarım.

Top Bottom