Konuyu takibe aldımMerhabalar. Evde salonda, odada kullanmak için çok pahalı olmadan kaliteli bir vantilatör arıyorum. Metal olması önemli. Kullanan tecrübe eden dostlar yazarsanız çok sevinirim
maksimum 500-600 civarıbütçe veririsen ona göre bişey önerebilirler
teşekkür ederim rubenis ve raks iyi diyorlar. gönderdiklerinize de baktım gayet güzel duruyorlar yorumlarda iyi gibi görünüyor. yarın bakayım iyice bir tane alacağız artıkVantilatörlerin mantığı arkadaki havayı öne doğru üflemektir. Soğuk değil ılık hava üflerler. Bu yüzden ben kullanmıyorum.
Rubenis RBS 20 Vantilatör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Rubenis RBS 20 Vantilatör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Rubenis RBS 20 Vantilatör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Dijitsu VN 04 Vantilatör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Dijitsu VN 04 Vantilatör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Dijitsu VN 04 Vantilatör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Yorumları dikkate alabilirsiniz ancak birçoğu bilinçsiz kullanıcı. Rubenis'ı öneririm.
Hocam Koçtaş veya Tekzen gidip alın.maksimum 500-600 civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim rubenis ve raks iyi diyorlar. gönderdiklerinize de baktım gayet güzel duruyorlar yorumlarda iyi gibi görünüyor. yarın bakayım iyice bir tane alacağız artık
Mutlaka bir mağazaya gidip deneyin. Ben denemeden Raks marka aldım ve pek iyi çıkmadı. Mağazada deneyin sonra internet üzerinden alın.Merhabalar. Evde salonda, odada kullanmak için çok pahalı olmadan kaliteli bir vantilatör arıyorum. Metal olması önemli. Kullanan tecrübe eden dostlar yazarsanız çok sevinirim