Neler Yeni

Ev İçin Vantilatör Önerisi.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Merhabalar. Evde salonda, odada kullanmak için çok pahalı olmadan kaliteli bir vantilatör arıyorum. Metal olması önemli. Kullanan tecrübe eden dostlar yazarsanız çok sevinirim ☺️

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
bütçe veririsen ona göre bişey önerebilirler

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Vantilatörlerin mantığı arkadaki havayı öne doğru üflemektir. Soğuk değil ılık hava üflerler. Bu yüzden ben kullanmıyorum.

Yorumları dikkate alabilirsiniz ancak birçoğu bilinçsiz kullanıcı. Rubenis'ı öneririm.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe veririsen ona göre bişey önerebilirler
maksimum 500-600 civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vantilatörlerin mantığı arkadaki havayı öne doğru üflemektir. Soğuk değil ılık hava üflerler. Bu yüzden ben kullanmıyorum.

Yorumları dikkate alabilirsiniz ancak birçoğu bilinçsiz kullanıcı. Rubenis'ı öneririm.
teşekkür ederim rubenis ve raks iyi diyorlar. gönderdiklerinize de baktım gayet güzel duruyorlar yorumlarda iyi gibi görünüyor. yarın bakayım iyice bir tane alacağız artık :)

babapro21

80+ Bronze
maksimum 500-600 civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim rubenis ve raks iyi diyorlar. gönderdiklerinize de baktım gayet güzel duruyorlar yorumlarda iyi gibi görünüyor. yarın bakayım iyice bir tane alacağız artık :)
Hocam Koçtaş veya Tekzen gidip alın.
Enazından gorup alusrknkz bazıları havasi cok sert ufluyo onsan rahatsız oluyor. Tabi diyotla çözülür ama😉

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde mağazalarda çok pahalı oluyorlar anlamsız şekilde :D ama bayram öncesi bi gidip bakayım teşekkürler.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar. Evde salonda, odada kullanmak için çok pahalı olmadan kaliteli bir vantilatör arıyorum. Metal olması önemli. Kullanan tecrübe eden dostlar yazarsanız çok sevinirim ☺️
Mutlaka bir mağazaya gidip deneyin. Ben denemeden Raks marka aldım ve pek iyi çıkmadı. Mağazada deneyin sonra internet üzerinden alın.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Sanayi tipi alacaksanız watt ı göz önünde bulundurmaya dikkat edin.

Top Bottom