Ev İçin Vantilatör Önerisi.

Kerem Hot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
Merhabalar. Evde salonda, odada kullanmak için çok pahalı olmadan kaliteli bir vantilatör arıyorum. Metal olması önemli. Kullanan tecrübe eden dostlar yazarsanız çok sevinirim ☺️

bütçe veririsen ona göre bişey önerebilirler

Vantilatörlerin mantığı arkadaki havayı öne doğru üflemektir. Soğuk değil ılık hava üflerler. Bu yüzden ben kullanmıyorum.

Yorumları dikkate alabilirsiniz ancak birçoğu bilinçsiz kullanıcı. Rubenis'ı öneririm.

bütçe veririsen ona göre bişey önerebilirler
maksimum 500-600 civarı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vantilatörlerin mantığı arkadaki havayı öne doğru üflemektir. Soğuk değil ılık hava üflerler. Bu yüzden ben kullanmıyorum.

Yorumları dikkate alabilirsiniz ancak birçoğu bilinçsiz kullanıcı. Rubenis'ı öneririm.
teşekkür ederim rubenis ve raks iyi diyorlar. gönderdiklerinize de baktım gayet güzel duruyorlar yorumlarda iyi gibi görünüyor. yarın bakayım iyice bir tane alacağız artık :)

maksimum 500-600 civarı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim rubenis ve raks iyi diyorlar. gönderdiklerinize de baktım gayet güzel duruyorlar yorumlarda iyi gibi görünüyor. yarın bakayım iyice bir tane alacağız artık :)
Hocam Koçtaş veya Tekzen gidip alın.
Enazından gorup alusrknkz bazıları havasi cok sert ufluyo onsan rahatsız oluyor. Tabi diyotla çözülür ama😉

Genelde mağazalarda çok pahalı oluyorlar anlamsız şekilde :D ama bayram öncesi bi gidip bakayım teşekkürler.

Merhabalar. Evde salonda, odada kullanmak için çok pahalı olmadan kaliteli bir vantilatör arıyorum. Metal olması önemli. Kullanan tecrübe eden dostlar yazarsanız çok sevinirim ☺️
Mutlaka bir mağazaya gidip deneyin. Ben denemeden Raks marka aldım ve pek iyi çıkmadı. Mağazada deneyin sonra internet üzerinden alın.

Sanayi tipi alacaksanız watt ı göz önünde bulundurmaya dikkat edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,238
Üyeler
197,409
Son üye
degırmen001
Geri