89 mbps destekliyor evim fakat TT ekibi sabah beni arayıp 24 mbps hız alacağımı söyledibirader türknetten bi altyapı testi gönderebilir misin tam anlayamadım ne anlattığını
Hacı şu şekilde altyapıdan altyapıya göre destekleyen hız değişiyor.89 mbps destekliyor evim fakat TT ekibi sabah beni arayıp 24 mbps hız alacağımı söyledi
Aradım şimdi millenicomu dedim ben önceden TT kullandım oda 75 mbps di dedim o zaman böyle bişey mümkün olamaz talep açıyorum iptal etmeyin deditt ekibi sıkmış olabilir başka firmaları arayıp konuşmanı ve sorunun dile getirmeni öneririm netspeed müsteri hizmetleri türknet müşteri hizmetleri vs gibi.
83 görünüyor ztn o sitede evimHacı şu şekilde altyapıdan altyapıya göre destekleyen hız değişiyor.
tt müşteri hizmetleri son zamanalrda gerçekten çok kötü ilgisiz bilgisiz ve zorla çalıştırılıyorlarmış gibiAradım şimdi millenicomu dedim ben önceden TT kullandım oda 75 mbps di dedi o zaman böyle bişey mümkün olamaz talep açıyorum iptal etmeyin dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
83 görünüyor ztn o sitede evim
Fotoğrafta 53 yazmıyor mu83 görünüyor ztn o sitede evim
Ya bana kadın şöyle de dedi ekibe (Ben millenicom ile görüştüm bu konuyu siz etiketlemeyi yaptıktan sonra tarifeyi değiştireceklermiş ) ne anlama geliyor butt müşteri hizmetleri son zamanalrda gerçekten çok kötü ilgisiz bilgisiz ve zorla çalıştırılıyorlarmış gibi
O benim evime ait değil kiFotoğrafta 53 yazmıyor mu