Neler Yeni

Yardım Ev interneti rezilliği

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Dün millenicom üyesi oldum ve bana 75 mbps paket verdiler bugün ise tt ekibi beni aradı ve dairemde 24 mbps internet olabileceğini söyledi fakat paket de 75 mbps di napmam gerek

Son düzenleme:

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
birader türknetten bi altyapı testi gönderebilir misin tam anlayamadım ne anlattığını

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
birader türknetten bi altyapı testi gönderebilir misin tam anlayamadım ne anlattığını
89 mbps destekliyor evim fakat TT ekibi sabah beni arayıp 24 mbps hız alacağımı söyledi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r

Ekler

• IMG_0971.png
    IMG_0971.png
    403.3 KB · Hit: 49

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Emre siyah
tt ekibi sıkmış olabilir başka firmaları arayıp konuşmanı ve sorunun dile getirmeni öneririm netspeed müsteri hizmetleri türknet müşteri hizmetleri vs gibi.

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
tt ekibi sıkmış olabilir başka firmaları arayıp konuşmanı ve sorunun dile getirmeni öneririm netspeed müsteri hizmetleri türknet müşteri hizmetleri vs gibi.
Aradım şimdi millenicomu dedim ben önceden TT kullandım oda 75 mbps di dedim o zaman böyle bişey mümkün olamaz talep açıyorum iptal etmeyin dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacı şu şekilde altyapıdan altyapıya göre destekleyen hız değişiyor.
83 görünüyor ztn o sitede evim

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Emre siyah
Aradım şimdi millenicomu dedim ben önceden TT kullandım oda 75 mbps di dedi o zaman böyle bişey mümkün olamaz talep açıyorum iptal etmeyin dedi

83 görünüyor ztn o sitede evim
tt müşteri hizmetleri son zamanalrda gerçekten çok kötü ilgisiz bilgisiz ve zorla çalıştırılıyorlarmış gibi

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
tt müşteri hizmetleri son zamanalrda gerçekten çok kötü ilgisiz bilgisiz ve zorla çalıştırılıyorlarmış gibi
Ya bana kadın şöyle de dedi ekibe (Ben millenicom ile görüştüm bu konuyu siz etiketlemeyi yaptıktan sonra tarifeyi değiştireceklermiş ) ne anlama geliyor bu

Fotoğrafta 53 yazmıyor mu
O benim evime ait değil ki

Top Bottom