Zamanında Dedem Tarlasını Daire Ve Dükkan Karşılığında Mütahitte Vermiş Dedemlerin Köyde Ve Çevresinde Kıza Ev Arsa Vermezlermiş (Dedem Trabzonlu) Dedemi Millet Eleştirmiş Yani Ne Alaka Ama Dedem Anneme Ev Vermiş Şuan Oturduğumuz Sitede Kiralar 20 Bin Tl 3+1İstanbulda 3+1 100m2 bir evde oturuyorum e5 ve sahile yakın 20k veriyoruz
Ev bizim, ama kiralar yaklaşık 35 bin civarında.İstanbulda 3+1 100m2 bir evde oturuyorum e5 ve sahile yakın 20k veriyoruz
detaylı bilgi için teşekkürlerZamanında Dedem Tarlasını Daire Ve Dükkan Karşılığında Mütahitte Vermiş Dedemlerin Köyde Ve Çevresinde Kıza Ev Arsa Vermezlermiş (Dedem Trabzonlu) Dedemi Millet Eleştirmiş Yani Ne Alaka Ama Dedem Anneme Ev Vermiş Şuan Oturduğumuz Sitede Kiralar 20 Bin Tl 3+1
bursa emek 2 + 1 19kİstanbulda 3+1 100m2 bir evde oturuyorum e5 ve sahile yakın 20k veriyoruz
Büyük şehirlerde 15’e falan bulmak imkansız. Barınma ve kira sorunu rezil boyutta. Sanırım bu halk, memlekete düşman girmeden isyan etmemeye programlanmış.15 den aşşağı oturan çok yok büyük şehirlerde asgari ücretin nerdeyse %70 i bi insan tek başına nasıl gecinecek ya