Nasıl da alışmışız soyulmaya değil mi ?10k alti olanlari gorunce sok oldum
3+1 dubleks 75 metre kare evi 13kya veriyoruz bizimkilere diyorum şu kirayı arttırın beleşe veriyonuz yok diyolar.İstanbulda 3+1 100m2 bir evde oturuyorum e5 ve sahile yakın 20k veriyoruz
Yok reis oda insan bide tek asgari ücret ile geçmiyorsa napsin ama sanki ekonomide iyi veriyorsunuz3+1 dubleks 75 metre kare evi 13kya veriyoruz bizimkilere diyorum şu kirayı arttırın beleşe veriyonuz yok diyolar.
Maalesef böyle ev sahipleri bir yandan haklı kiracılar haklı acilen bı adam gibi düzenleme gelmesi lazım en ufak şeyde baş cezayıBüyük şehirlerde 15’e falan bulmak imkansız. Barınma ve kira sorunu rezil boyutta. Sanırım bu halk, memlekete düşman girmeden isyan etmemeye programlanmış.
%25 sınır getirerek iki sene boyunca kiracıları ve ev sahiplerini düşman ettiler. hiçbir çözüm yok. olamaz da. enflasyon bu şekilde seyrettiği sürece daha kötü günler bizleri bekliyor. işbilmez idarecilik + yurdumun fırsatçılarıYok reis oda insan bide tek asgari ücret ile geçmiyorsa napsin ama sanki ekonomide iyi veriyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef böyle ev sahipleri bir yandan haklı kiracılar haklı acilen bı adam gibi düzenleme gelmesi lazım en ufak şeyde baş cezayı
2 asgari ücretli bir aile oturuyor 1 kızları varYok reis oda insan bide tek asgari ücret ile geçmiyorsa napsin ama sanki ekonomide iyi veriyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef böyle ev sahipleri bir yandan haklı kiracılar haklı acilen bı adam gibi düzenleme gelmesi lazım en ufak şeyde baş cezayı
Tamam.kanka 2kisi gelirim 45 k kira 13 6 da bütün faturalara de 1 aylık yemek 12 k taksitler felan filan kart borcu var 10 de var 4 k kaldı oda yatırım yapar beklenmedik bir durum olur hastalık olur ... Gibi sepeblerden bence kiranizin fiyatı kiracı olarak iyi ama ev sahibi olarak değil2 asgari ücretli bir aile oturuyor 1 kızları var
bizdede aynı mahkemeye verdik çıkartamadık 9 yıllık kiracı 11bine 5+2 240m2de oturuyor deniz manzaralı birde3+1 dubleks 75 metre kare evi 13kya veriyoruz bizimkilere diyorum şu kirayı arttırın beleşe veriyonuz yok diyolar.
Olması gereken fiyatlarçok iyi
Çüş hocam.bizdede aynı mahkemeye verdik çıkartamadık 9 yıllık kiracı 11bine 5+2 240m2de oturuyor deniz manzaralı birde