Evcil hayvan tavsiyesi

Kedi,balık,tavşan hariç her şey

Bu aralar köpekler biraz pahalandı kedilere bakmanı tavsiye ederim ayrıca F/P olarak yurt dışı yılanlar getirilmiş onlar çok iyi bir bak derim hem stok aksesuarları çok güzel. Taş.. Dalga mı geçiyorsun sen ?

hayvanlar mal değildir satın alınıp satılamazlar duyar demeyin cidden böyle babanızın veya annenizin sizi bi dükkana bırakıp sizi dükkanda vitrine koyup dükkan sahibinin sizi satmayı düşündüğünü düşünün bence saçma bi konu

hayvanlar mal değildir satın alınıp satılamazlar duyar demeyin cidden böyle babanızın veya annenizin sizi bi dükkana bırakıp sizi dükkanda vitrine koyup dükkan sahibinin sizi satmayı düşündüğünü düşünün bence saçma bi konu
Biliyorum ama çiftliklerde yetiştiriyorlar eğer alınmazlarsa sokağa atılıyorlar

doğada varsa sahiplenip bakalım ama düşünsene petshop ortamından alıp kendi evine getiriyorsun

Yavru timsah tavsiye ederim. Ben besliyorum, birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz.

Geri