Evcil hayvan tavsiyesi

Teşekkür ederim söylediğimde buydu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 muhabbet kuşu 1 jako besledim daha önce
kuş sever misin

Teşekkür ederim söylediğimde buydu

8 muhabbet kuşu 1 jako besledim daha önce
he şimdi gördüm jako nasıldı sevdin mi

knk golden öneririm köpek alıcaksan ilk başlarda kesinlikle baskın köpekler alma yani eğitilmesi kolay al oda golden dır hemde çok tatlı rot falan alırsan aşırı sıkıntı ciddi eğitim vermen lazım tabii ki barınaktan bi can kurtarsan daha iyi olur ama nasıl istiyosan öyle yap

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Chan
Çok oyi bir kuştu ama bir daha beslemem

birader yani sebebini soruyoruz söylemiyorsun ama ben az çok anladım seni

sen cins hayvan almak istiyosan
etrafındaki insanlara hava atabilecek veya onunla imaj kazanacağını filan

ama umarım yanılıyorumdur da sen hayvansever bi insansındır
gidip o kadar yardıma muhtaç hayvandan bi tanesini alırsın

knk golden öneririm köpek alıcaksan ilk başlarda kesinlikle baskın köpekler alma yani eğitilmesi kolay al oda golden dır hemde çok tatlı rot falan alırsan aşırı sıkıntı ciddi eğitim vermen lazım tabii ki barınaktan bi can kurtarsan daha iyi olur ama nasıl istiyosan öyle yap
Köpek almak biraz zor gibi

Petshop'ta ki hayvanları sokaga attıklarını zannediyor :D

kuş sever misin

he şimdi gördüm jako nasıldı sevdin mi
papağan falan almasın ben sevda cennet papağanı sultan papağanı muhabbet kuşu her türlüsünü besledim hele jako falan eğitimli almadığı sürece çok zor eğitimli alsa bile bakımları çok zor hayvanı kafese tıkıp bırakırsan çok büyük günah papağan falan sakın alma çok büyük sorumluluk ve gagasıyla parmağını çok kolay bi şekilde koparır

birader yani sebebini soruyoruz söylemiyorsun ama ben az çok anladım seni

sen cins hayvan almak istiyosan
etrafındaki insanlara hava atabilecek veya onunla imaj kazanacağını filan

ama umarım yanılıyorumdur da sen hayvansever bi insansındır
gidip o kadar yardıma muhtaç hayvandan bi tanesini alırsın
Ben sadece evimde beslicem hayvanımı dışarıya sadece gezdirmek için çıkarıyorum söylemek istememiştim ama ben toplum tarafından dışlanan bir insanım o yüzden istiyorum evcil hayvanımı ve en iyi şekilde yaşatıcam

papağan falan almasın ben sevda cennet papağanı sultan papağanı muhabbet kuşu her türlüsünü besledim hele jako falan eğitimli almadığı sürece çok zor eğitimli alsa bile bakımları çok zor hayvanı kafese tıkıp bırakırsan çok büyük günah papağan falan sakın alma çok büyük sorumluluk ve gagasıyla parmağını çok kolay bi şekilde koparır
kanka doğru beslediğinde doğru düzgün baktığında ısırmaz yeter ki ilgili ol ben de çok besledim mesela ama ısırmaları yoktu bi de sevda papağnları alışmaz onu da geçtim yavruluktan alınan yani yavruyken alınan hayvan çok kolay eğitilir

Geri