güzel bir halter , dumbell seti
Maks 200Tl Butce Ayirabilirim Hocam Aletlere
Hocam Allah'tan aletsiz dedi.
Oyle Bulabilirseniz Bir BakarımMaks 200Tl Butce Ayirabilirim Hocam Aletlere
Hocam ben size değil Muci46'ya cevap yazdım.Maks 200Tl Butce Ayirabilirim Hocam Aletlere
İste benim merakimda bu sadece Direnc Bandi Yeterlimi Yani Yanina Dambil Falanda alinmalimi?Hocam ben size değil Muci46'ya cevap yazdım.
200 TL'ye çıkmanıza gerek bile yok.
Ben başlangıç olarak bu ikisini aldım.
Direnç Bandı 15 Kg - Yeşil
Direnç Bandı 15 Kg - Yeşil null Freeletics ile direnç bandımızı keşfedin. Hem sağlamdır hem de kolayca taşınabilir, bu da onu antrenmanlarınızı çeşitlendirmek için ideal bir seçenek haline getirir.www.decathlon.com.trDirenç Bandı 25 Kg - Sarı
Direnç Bandı 25 Kg - Sarı null Direnç Bandı, kaslarınızı güçlendirmenize yardımcı olurken, çok işlevli özelliği ile, antrenmanlarınız sırasında en iyi yardımcınız olacak.www.decathlon.com.tr
Siz mağazaya gidip deneyerek alabilirsiniz. Ağırlığı nasıldır diye vesaire. Size ilk etapta belki sadece 15 de yeterli olur.
YouTube'a direnç bandı egzersizleri yazın. Kafanızda bir şeyler oluşur.
@fatihcevik
- Sizce dambıl alınmasına gerek var mıdır ya da ileride gerek var mıdır? Yani direnç bandı mı yükseltilmeli yoksa dambıl mı alınmalı ileride?
- Spor salonlarında neden direnç bandı yerine dambıl kullanıyor bilginiz var mıdır?
1. Bence gerek yok ileride direnç bandı yetersiz gelirse 2 bandı birlikte kullanarak ağırlık arttırılabilir.Hocam ben size değil Muci46'ya cevap yazdım.
200 TL'ye çıkmanıza gerek bile yok.
Ben başlangıç olarak bu ikisini aldım.
Direnç Bandı 15 Kg - Yeşil
Direnç Bandı 15 Kg - Yeşil null Freeletics ile direnç bandımızı keşfedin. Hem sağlamdır hem de kolayca taşınabilir, bu da onu antrenmanlarınızı çeşitlendirmek için ideal bir seçenek haline getirir.www.decathlon.com.trDirenç Bandı 25 Kg - Sarı
Direnç Bandı 25 Kg - Sarı null Direnç Bandı, kaslarınızı güçlendirmenize yardımcı olurken, çok işlevli özelliği ile, antrenmanlarınız sırasında en iyi yardımcınız olacak.www.decathlon.com.tr
Siz mağazaya gidip deneyerek alabilirsiniz. Ağırlığı nasıldır diye vesaire. Size ilk etapta belki sadece 15 de yeterli olur.
YouTube'a direnç bandı egzersizleri yazın. Kafanızda bir şeyler oluşur.
@fatihcevik
- Sizce dambıl alınmasına gerek var mıdır ya da ileride gerek var mıdır? Yani direnç bandı mı yükseltilmeli yoksa dambıl mı alınmalı ileride?
- Spor salonlarında neden direnç bandı yerine dambıl kullanıyor bilginiz var mıdır?
özür dilerim :')
Hocam Allah'tan aletsiz dedi.
Old school <31. Bence gerek yok ileride direnç bandı yetersiz gelirse 2 bandı birlikte kullanarak ağırlık arttırılabilir.
2. Spor salonlarında dambıl eskilerden gelen bir alışkanlık. Artık yerini yavaş yavaş makinelere bırakıyor. Direnç bandı da evlerde kolay kullanım olsun diye tasarlanmış.
Hocam benim boyum 1.86 kilom 66 ne onerirsiniz gelismem icin@fatihcevik baya uzun yıllar bu sporun içinde olarak direnç lastiğini daha iyi buluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kanıya nasıl bu kadar kesin vardınız?
Senin için sormadım ki ben. Sana gerekmez zaten. Sen sadece direnç bandı kullan.hala 5 sinavi bile zorla cekiyorum ya
La bu soruyu ben daha iki gün önce soruyordum. Ben uzman olmayı bırak hiçbir şey bilmiyorum ki. Benim sana 2 gündür edindiğim bilgiler doğrultusunda kilo ve boyundan bağımsız olarak söyleyebileceğim tek şey evde yapacaksan sporunu direnç bandı alıp egzersiz yapmandır.Hocam benim boyum 1.86 kilom 66 ne onerirsiniz gelismem icin
Anladim hocamSenin için sormadım ki ben. Sana gerekmez zaten. Sen sadece direnç bandı kullan.
Şu videoyu izle. Anlarsın. Yani kolay bir şey ya da oyuncak değil. Adamı zorlar.
La bu soruyu ben daha iki gün önce soruyordum. Ben uzman olmayı bırak hiçbir şey bilmiyorum ki. Benim sana 2 gündür edindiğim bilgiler doğrultusunda kilo ve boyundan bağımsız olarak söyleyebileceğim tek şey evde yapacaksan sporunu direnç bandı alıp egzersiz yapmandır.