Neler Yeni

Evde Aletsiz Kas Geliştirme Egzersizleri

Muci46

80+ Bronze
Hocam bence hem direnç lastiği alın hemde güzel bir halter , dumbell seti alın yani sadece kol geliştirmek komik geldi bana , tuhaf durmaz mı sizcede kollar büyük gerisi fıssss .

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Maks 200Tl Butce Ayirabilirim Hocam Aletlere
Hocam ben size değil Muci46'ya cevap yazdım.

200 TL'ye çıkmanıza gerek bile yok.

Ben başlangıç olarak bu ikisini aldım.

Siz mağazaya gidip deneyerek alabilirsiniz. Ağırlığı nasıldır diye vesaire. Size ilk etapta belki sadece 15 de yeterli olur.

YouTube'a direnç bandı egzersizleri yazın. Kafanızda bir şeyler oluşur.

@fatihcevik

1. Sizce dambıl alınmasına gerek var mıdır ya da ileride gerek var mıdır? Yani direnç bandı mı yükseltilmeli yoksa dambıl mı alınmalı ileride?
  2. Spor salonlarında neden direnç bandı yerine dambıl kullanıyor bilginiz var mıdır?

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz

Siz mağazaya gidip deneyerek alabilirsiniz. Ağırlığı nasıldır diye vesaire. Size ilk etapta belki sadece 15 de yeterli olur.

@fatihcevik

1. Sizce dambıl alınmasına gerek var mıdır ya da ileride gerek var mıdır? Yani direnç bandı mı yükseltilmeli yoksa dambıl mı alınmalı ileride?
  2. Spor salonlarında neden direnç bandı yerine dambıl kullanıyor bilginiz var mıdır?
İste benim merakimda bu sadece Direnc Bandi Yeterlimi Yani Yanina Dambil Falanda alinmalimi?

Arkadas bu yasima geldim hala 5 sinavi bile zorla cekiyorum ya

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3

@fatihcevik

1. Bence gerek yok ileride direnç bandı yetersiz gelirse 2 bandı birlikte kullanarak ağırlık arttırılabilir.
2. Spor salonlarında dambıl eskilerden gelen bir alışkanlık. Artık yerini yavaş yavaş makinelere bırakıyor. Direnç bandı da evlerde kolay kullanım olsun diye tasarlanmış.

Muci46

80+ Bronze

Hocam Allah'tan aletsiz dedi. :kekw::hackerman::PeepoLeave:
özür dilerim :')
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. Bence gerek yok ileride direnç bandı yetersiz gelirse 2 bandı birlikte kullanarak ağırlık arttırılabilir.
2. Spor salonlarında dambıl eskilerden gelen bir alışkanlık. Artık yerini yavaş yavaş makinelere bırakıyor. Direnç bandı da evlerde kolay kullanım olsun diye tasarlanmış.
Old school <3

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
@fatihcevik baya uzun yıllar bu sporun içinde olarak direnç lastiğini daha iyi buluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kanıya nasıl bu kadar kesin vardınız?
Hocam benim boyum 1.86 kilom 66 ne onerirsiniz gelismem icin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hala 5 sinavi bile zorla cekiyorum ya
Senin için sormadım ki ben. Sana gerekmez zaten. Sen sadece direnç bandı kullan.

Şu videoyu izle. Anlarsın. Yani kolay bir şey ya da oyuncak değil. Adamı zorlar.

Hocam benim boyum 1.86 kilom 66 ne onerirsiniz gelismem icin
La bu soruyu ben daha iki gün önce soruyordum. :D Ben uzman olmayı bırak hiçbir şey bilmiyorum ki. Benim sana 2 gündür edindiğim bilgiler doğrultusunda kilo ve boyundan bağımsız olarak söyleyebileceğim tek şey evde yapacaksan sporunu direnç bandı alıp egzersiz yapmandır.

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Senin için sormadım ki ben. Sana gerekmez zaten. Sen sadece direnç bandı kullan.

Şu videoyu izle. Anlarsın. Yani kolay bir şey ya da oyuncak değil. Adamı zorlar.

La bu soruyu ben daha iki gün önce soruyordum. :D Ben uzman olmayı bırak hiçbir şey bilmiyorum ki. Benim sana 2 gündür edindiğim bilgiler doğrultusunda kilo ve boyundan bağımsız olarak söyleyebileceğim tek şey evde yapacaksan sporunu direnç bandı alıp egzersiz yapmandır.
Anladim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom