Evde boş kalınca neler yapılır

1764453655492.webp

Bir tane pax historia diye strateji oyunu çıkmış ona sardım bu aralar sende bir dene saatlerini götürür

Puzzle olabilir rol yapma oyunları olabilir

selamlar gündüz çalışıyorum akşamda evde kripto ile ilgileniyorum ama arta kalan zamanlarda canım sıkılıyor oyun oynamıyorum fazla fazla arkadaşım olmadığı için tekte sarmıyor sizce boşta kalan zamanlarımda evde neler yapabilirim dışarı çıkmayı pek sevmiyiyorum bulunduğum şehir küçük olduğundan her gün aynı oluyor zaten
Hazır kripto ile ilgileniyorsun sorayım. Bana 200x ve ustu artis gosterebilecek , al unut yapabilecegim(5/10yil) , projesi ekibi saglam 5 coin öner. Riski yuksek olabilir,coin sifirlanabilir veya hic yukselmeyedebilir. Kucuk meblaglar (5/10 bin) atip unutacagim coinler ariyorum. Hepsini kaybetsem bile kenarda kosede duran atıl parayı atacagim icin beni asla zora sokmaz bu para. Mumkun oldugundan marketcapi 100 milyon dolardan az olsunki (200/1000x) yapabilsin. Onerilerini bekloyorum. Tabikide YTD 😁😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

jojo izlemeyen adam değildir.
- Mustafa Kemal Atatürk
jotaro joestar: DIOOOOOO !
Dio brando : HOOOO. Mu ketto kuro nuka ..

yeni telefon aldım kurcalıyorum,banka hesabı açmaya çalışıyorum bankalar açmıyor boş durmaktan bayağı uzağım şuan :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,469
Üyeler
185,736
Son üye
realerw
Geri