dramaticblack23
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 13
- İsim
- Onur
Merhabalar, gitar kursuna başladığımdan dolayı spor salonuna yazılmaktan vazgeçtim fazla harcama yapmamak için bu sebeple evde spor yaparak kas kazanmak ve "zargana" adı verilen insan tipinden çıkmak istiyorum. 11. sınıfa yeni geçeceğim ve 55 kilo 170 boyundayım. Herhangi bir dambıl vs. almadım okul açılana kadar güzel bi kas kütlesi kazanmak istiyorum. Bu kas kütlesini kazanabilir miyim kazanabilirsem program ve yapmam gerekenleri söyler misiniz?
Not : Protein tozu ve dambıl alabilirim belki almamı öneriyorsanız belirtirseniz sevinirim ayrıca evimin yakınlarında millet bahçesi var ama Hatay'da oturduğumdan dışarı çıkmak önerim değil fakat millet bahçesindeki spor aletleri iş yaparsa zaman zaman çıkabilirim bilginize.
Not : Protein tozu ve dambıl alabilirim belki almamı öneriyorsanız belirtirseniz sevinirim ayrıca evimin yakınlarında millet bahçesi var ama Hatay'da oturduğumdan dışarı çıkmak önerim değil fakat millet bahçesindeki spor aletleri iş yaparsa zaman zaman çıkabilirim bilginize.