evde nasıl kendımı sarhoş edebilirim

evde kendımı sarhoş etmek ıstıyorum nasıl yapabılırım şarap olsun bazı maddeler olsun yapabılırmıyım evde ve kolay olsun biraz hem ayranım dokulmesın hemde şey mantıgı oldu ama olsun
recep ivedik 2 deki mektep olayindan yapacaksiniz herhalde marulu az kaynatin için

1707412144383.png

Evde uğraştırır kanka hiç bulaşma.Tekelden git volim al 2 tane iç tadı b*k gibi olsada kolay yol.

Evde uğraştırır kanka hiç bulaşma.Tekelden git volim al 2 tane iç tadı b*k gibi olsada kolay yol.
harbiden geçen yaz içtim bu alkollerin hepsi mi kötü. volim ve tuborg içtim çok kötüydü tatları

çok merak ediyorsun madem çek cezanı yaşın küçük tekel işi zor al bitane marlboro edge yada pairlament nigh blu 2 3 dal üst üste iç ama oksijen yok sadece duman nefes mi alcan dumanla alıcaksan hiç normal nefes çekmicen sadece sigarayı zaten 2. dalda kafan fena döner 3. de hasta olursun en fazla miden bulanır kusarsın ama başın döner ama tam uçayım dersen git çakmak gazı fln çek (BEN SORUMLU DEĞİLİM ÖLÜRSEN FLN HASTADA OLURSAN HİÇ BİŞEYDEN SORUMLU DEĞİLİM PLAY STORE SORUMLU)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ankara da mı yaşıyorsun

sen dayak yemedin hiç dimi babandan
Belli yememis. Boyle yapacak okulda knzi sarhos oldum knzi badboyum bro diye diye gezecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi halinde havali olacak

Geri