Ciri
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 32,594
Ciddi tarif
Bakkaldan elma-vişne meyve suyu , 1 gram instant maya, şeker.
Bakkaldan elma-vişne meyve suyu , 1 gram instant maya, şeker.
yok sınav haftası rahatlatmak içinBelli yememis. Boyle yapacak okulda knzi sarhos oldum knzi badboyum bro diye diye gezecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kendi halinde havali olacak
yok sınav haftası rahatlatmak için
yok sınav haftası rahatlatmak için
geçiyoz kankaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PARDONDA SEN BENLE DALGAMI GECIYOSUN AYOL
Arkadaslar elinde c4 yapimi tarifi olan var mi? hidrojen bombasi da olur. Sinav haftasi kendimi rahatlatacagim yanlis anlasilma olmasin.geçiyoz kanka
Volimi sevmem ben antibitotiğe benziyor tadı.Bira içerim bol bol tadı güzel değil zaten ama içtikçe alışırsın.Tadı güzel geliyor demiyorum sadece o tat normalleşiyor artık rahatsız etmiyor ki sevenler bile var.Zaten tadı için içilen bir şey değil alköl.Tadı için içen rakı likör falan içiyordur.harbiden geçen yaz içtim bu alkollerin hepsi mi kötü. volim ve tuborg içtim çok kötüydü tatları
Ergenlik zor işyaş 14
Bas git olm geberip kalacan üstümüze kalmasın.yaş 14
Ulan ben bu lavuğun yaşında top peşinde koşardım alkole ne ara evrildi bu işler çözemedimBence foruma yaş kısıtlaması falan getirilmeli abi bu ne.
14 yaşındaki ufacık arkadaş gelmiş "sınav haftası rahatlamak için sarhoş olmayı istiyorum" diyor.
Gerçi bu bebeler de haklı aşk101 gibi saçma sapan diziler yaparsan al ortaya bu çıkıyor.
İşin daha da kötü tarafı "kara mizah" olsa da 14 yaşındaki çocuk sizin mizahınızı anlamaz.
Elemanın birisi git çakmak gazı çek ölürsen sorumlu değilim demiş aga yapmayın böyle.
Arkadaş zaten sıkıntılı bir çar bi de siz böyle bilgiler verirseniz yakında ben örümcek adamım diye camdan atlar.