evde nasıl kendımı sarhoş edebilirim

yok sınav haftası rahatlatmak için
di0m6c3c55r91.jpg

harbiden geçen yaz içtim bu alkollerin hepsi mi kötü. volim ve tuborg içtim çok kötüydü tatları
Volimi sevmem ben antibitotiğe benziyor tadı.Bira içerim bol bol tadı güzel değil zaten ama içtikçe alışırsın.Tadı güzel geliyor demiyorum sadece o tat normalleşiyor artık rahatsız etmiyor ki sevenler bile var.Zaten tadı için içilen bir şey değil alköl.Tadı için içen rakı likör falan içiyordur.

Bence foruma yaş kısıtlaması falan getirilmeli abi bu ne.
14 yaşındaki ufacık arkadaş gelmiş "sınav haftası rahatlamak için sarhoş olmayı istiyorum" diyor.
Gerçi bu bebeler de haklı aşk101 gibi saçma sapan diziler yaparsan al ortaya bu çıkıyor.

İşin daha da kötü tarafı "kara mizah" olsa da 14 yaşındaki çocuk sizin mizahınızı anlamaz.
Elemanın birisi git çakmak gazı çek ölürsen sorumlu değilim demiş aga yapmayın böyle.
Arkadaş zaten sıkıntılı bir çar bi de siz böyle bilgiler verirseniz yakında ben örümcek adamım diye camdan atlar.

Ergen erkek kadar çekilmez bi varlık yok

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence foruma yaş kısıtlaması falan getirilmeli abi bu ne.
14 yaşındaki ufacık arkadaş gelmiş "sınav haftası rahatlamak için sarhoş olmayı istiyorum" diyor.
Gerçi bu bebeler de haklı aşk101 gibi saçma sapan diziler yaparsan al ortaya bu çıkıyor.

İşin daha da kötü tarafı "kara mizah" olsa da 14 yaşındaki çocuk sizin mizahınızı anlamaz.
Elemanın birisi git çakmak gazı çek ölürsen sorumlu değilim demiş aga yapmayın böyle.
Arkadaş zaten sıkıntılı bir çar bi de siz böyle bilgiler verirseniz yakında ben örümcek adamım diye camdan atlar.
Ulan ben bu lavuğun yaşında top peşinde koşardım alkole ne ara evrildi bu işler çözemedim

bence troll hesap (umarım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,414
Üyeler
187,331
Son üye
ensarztrke
Geri