Evde nasıl kilo verilir?

Atahan34

80+
Reaksiyon skoru
11
Herkese iyi günler. 17 yaşındayım, 192 cm boyunda 115 kiloyum. Daha çok bacak bölgemde yağ var. Sınav öğrencisi olduğum için eve geç saatte geliyorum ve ancak akşam müsait olabiliyorum. Bu süre zarfında diyetle beraber evde spor götürülebilir mi? Evde bisiklet var, her akşam 1 saat boyunca onu çevirsem ve diyete eksiksiz uysam kilo verebilir miyim?

Herkese iyi günler. 17 yaşındayım, 192 cm boyunda 115 kiloyum. Daha çok bacak bölgemde yağ var. Sınav öğrencisi olduğum için eve geç saatte geliyorum ve ancak akşam müsait olabiliyorum. Bu süre zarfında diyetle beraber evde spor götürülebilir mi? Evde bisiklet var, her akşam 1 saat boyunca onu çevirsem ve diyete eksiksiz uysam kilo verebilir miyim?
verirsin ama ne kadar ben senin yerinde olsam full sınava konsantre olurum sporu seneye yapardım

Net bir şeyi kimse söyleyemez ama şöyle bir tavsiyede bulunabilirim.
Akşam 7-8'den sonra yemek yeme, mümkünse son öğünde salata ye, bol su iç ( Min 2 LT ), birde abur cuburu olabildiğince azalt.

Net bir şeyi kimse söyleyemez ama şöyle bir tavsiyede bulunabilirim.
Akşam 7-8'den sonra yemek yeme, mümkünse son öğünde salata ye, bol su iç ( Min 2 LT ), birde abur cuburu olabildiğince azalt.
Hocam zaten diyetisyene gidiyorum. Her gün 2 kupa yeşil çay ve en az 3 litre su içmeyi ihmal etmiyorum ama gün içinde hareketim az, sadece okula gidip gelirken yürüyüş yolu veya işim olursa bir yere gidersem. Yazın spor salonuna gidiyordum ama hem okullar açılınca son sene derslerim yoğunlaştı hem de üyeliğim bitti.

Geri