EditDışarıdan çalışmadan, oturarak para kazanma imkanı varmıdır,varsa nelerdir?
ben cs haftalık droplarımı satıyorum 3 pre var şuan + roblox bpli hesap bakıyoruz ayda +25k alan arkadaşımı biliyorum roblox hesapları 4 5 k bandındaDışarıdan çalışmadan, oturarak para kazanma imkanı varmıdır,varsa nelerdir?
hocam az daha bilgi verir misiniz roblox nedir bp nedirben cs haftalık droplarımı satıyorum 3 pre var şuan + roblox bpli hesap bakıyoruz ayda +25k alan arkadaşımı biliyorum roblox hesapları 4 5 k bandında
edit : cs den ayda 100-300 geliyor tabi hiçbirşey şuan ama oyun vs alıcak oldummu cebimden çıkarmıyorum
konuya tam hakim değilim ama arkadaşım yapıyor pet sim x gibi bi oyun var orda gem pet falan satıyor başka oyunlardanda item falan satıyor tanesi 50-150tl arasında değişiyor bu bp li hesap olayınıda çok bilmiyorum ama battle passli hesaplarda afk kaldıkça extra item vs veriyor sanırımhocam az daha bilgi verir misiniz roblox nedir bp nedir
Alım satım bana biraz daha cazip geldi.Edit
İnsta
Zorda olsa YouTube
Tanıdık varsa sigortacılık int üzerinden son zamanlarda düşük paketleri sanki ful paketmis gibi anlatıp dolandırma konusunda seviye atladılar sırf bu tür şeylerden babamın müşterileri ful paket parasına en alt paketi aldılar tabi sonuç ne babamdan başka yerde kestirmiyorlar ama ilk sigorta kestirenleri tokatlayabilirainiz ama önermem ytd
Sanal market insta üzerinden reklam yaparak ve trend ürünleri alıp ufak karlarla satabilirsin
Örn n11 3k ya 400tl kupon denk geldi 3k kim o ürün 50 TL olusn 60 adet aldın 52 adet parası ödedim şimdiden 8 adet kararda sin sonra bunları şu şekilde reklam yapabilirsin
Bir kahve fiyatına hayatınızı kolaylastiracak bir ürün diyip
Başta il 20 dilini 65 kalanı 75 TL'den sat
Aileden herkese yatırım hesabı açıp halka arz oynayacaksınız 21bin TL kazandım 3 ay gibi sürede.Dışarıdan çalışmadan, oturarak para kazanma imkanı varmıdır,varsa nelerdir?
Bnim yaş +18 olsa keşkeAlım satım bana biraz daha cazip geldi.
Kampanya ayındayız hemde, ucuza çok şey bulurum gibime geliyor ama nerede satış yapabilirim ki?